Defendere Ön Tampon Yapımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kaptan_11 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 73
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 18,650
Ynt: Defendere Ön Tampon Yapımı

affınıza sığınarak soruyorum yaptığınız tamponda vinç takmak için bir yer mevcutmu ve ağırlığı tahmini kaç kg? yanlış anlamayın bende şimdi benim tamponu yaptıracağım fikir edinmek adına soruyorum .

Etiketler

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
abdullah merhaba ya sislerin yada plakanın yerini değiştirmen gerekecek takıntılı bir memura denk gelirsen ceza yiyebilirsin.
orhan bey doğru söylüyorsunuz.yeni plaka bastıracağım ancak birtürlü vakit bulamadım.biraz araştırdım en küçük plaka taraktörlerinkiymiş.kare şeklinde onu bastırıp tamponun sağ köşesine takacağım.dikkatiniz ve uyarınız için teşekkürler.

artsanatyildiz' Alıntı:
affınıza sığınarak soruyorum yaptığınız tamponda vinç takmak için bir yer mevcutmu ve ağırlığı tahmini kaç kg? yanlış anlamayın bende şimdi benim tamponu yaptıracağım fikir edinmek adına soruyorum .
yıldırım bey dilediğiniz soruyu sorabilirsiniz elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım.tamponun ortakısmı sislerin olduğu yeri vinç e göre yaptık.ancak benim şu anda vincim olmadığı için o boşluğu sislerle doldurdum.ağırlığına gelince tam olarak bilmiyorum ancak atmışlık borudan 7,5 mt kullandım ilave olarak şase bağlantıları.kabaca hesap yaparsam herhalde 35 ile 40 kg dır.eğer yanılmıyorsam.ben istediğim tamponu yapabildim inşallah sizde dilediğiniz gibi bir tampona sahip olursunuz.saygılar.

Aynı sorun bendede oldu vincin halat düzenleyicisiyle tampon arasına sıkıştırdım öyle gidiyor, bakalım nereye kadar.

ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Aynı sorun bendede oldu vincin halat düzenleyicisiyle tampon arasına sıkıştırdım öyle gidiyor, bakalım nereye kadar.
yeni bastıracağım plakayı resimdeki yere takmayı düşünüyorum.sizin tampon nasıl acaba?fotosu varsa atabilirmisiniz?.

Fotoğraf-0171.jpg

çok güzel.sizinde aynı yere kare şeklinde bir plaka gerekiyor yani traktör plakası.

Merhabalar,
Bence güzel olmuş, en güzel tarafı ise arkadaşımızın el emeği sonucu ortaya çıkmış olması.
Arkadaşımız güle güle ve keyifle kullansın.
Türkülerle kalın, sağlıkla kalın.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,012
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR