Tüm cevaplarınız için çok teşekkür ederim
Yorumlarınıza canı gönülden katılıyorum. Çook eskiden 86 model kartalım vardı ilk arabam ona yanaklı yüksek lastikler taktırmıştım. Nasılsa Defender alamam bu benim Defenderım olacak artık diyerekten yüklenmiştim
Sonra şans bize güldü arabalarımız güzelleşti. Ama hani o basit kartalla yaşadığım gezmeler bile damağımda kalmış durumda
Ancak dediğim gibi Defender...Bambaşka.. Demin İzmir Göztepe'de gördüm bir tane koyu gri.. İçim gitti. Offff dedim benimde olacak dedim eşimede gösterdim yanımdaydı... Sonra geçip gittikten sonra kafamda hesaplamalar yapar buldum kendimi. Aracın sağı solu çok yamuk kaporta işçiliği iyi değil. Acaba iç ön konsolu nasıldır gibilerinden
Benim en yakın arkadaşım İzmir'deki bir kaç araç servisinin yetkili bayiileri. Ellerinde çok başarılı ustalar var özellikle kaporta konusunda. Hatta ben askerdeyken eşim Picasso'yu biraz zedelemiş. Ben gelmeden kız gibi yapmışlardı arabayı. Bunu anlatma sebebim şu: Malum siteyede,burayada bakıyorum ve fark ettiğim şu ki çoğu kişi aracı bir şekilde alıyor(Aman kimse yanlış anlamasın...) dışına boya atıp cafcaflı jantlar takıp kaarla satmaya çalışıyor. Oysa aracın içini biraz inceleyince hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Sizin dediğiniz gibi bu yetkili servis dostumla beraber toparlıyayım diye düşündüm ama bu seferde yine bu forumdan incelediğim 1 yıla yakın süren toparlama hikayesi beni yıldırdı. Ha Acelem yok. İnanın bu kadar yıl bekledim yine beklerim tabii ki.. Ama ne bileyim bir an önce artık bu hasret bitsin istiyorum.
Defender ne kadar önemliinsan bir kez daha kavrıyor bu forumda. Bir arkadaşımız Lego gibidir demiş.(Yani zekayı geliştirir) Deminde siz yazmışsınız Spordur diye(bedeni geliştirir) Bir erkek daha ne isteyebilirki
Birde şu reklamlarda gördüğümüz yeni peugotlar gibi koltuklarını çıkarıp kumsala sersek tam olur
SAYGILARIMLA