KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selamlar Arkadamlar
Yillar sonra cok fazla alma israrlarina ragmen defenderimi aldim (88 Model Puma Motorlu), Umarim utandirmaz.
Bir terslik olmazsa 28 Temmuz tarinde Erzurum -Trabzon ve sonrasinda istanbula dogru yola cikacagim, oncelikle Trabzonda Aracima (yag-su-fren) yola cikmadan once bakabilecek bir usta tavsiyesi rica ediyorum sonrasinda ise Istanbulda surekli servis alabilecegim bir usta tavsiye ederseniz cok sevinirim,
Selamlar Arkadamlar
Yillar sonra cok fazla alma israrlarina ragmen defenderimi aldim (88 Model Puma Motorlu), Umarim utandirmaz.
Bir terslik olmazsa 28 Temmuz tarinde Erzurum -Trabzon ve sonrasinda istanbula dogru yola cikacagim, oncelikle Trabzonda Aracima (yag-su-fren) yola cikmadan once bakabilecek bir usta tavsiyesi rica ediyorum sonrasinda ise Istanbulda surekli servis alabilecegim bir usta tavsiye ederseniz cok sevinirim,
Oncelıkle hayırlı ugurlu olsun.Allah kaza bela vermesın.Bende alalı 15 gun oldu,aracım su an Trabzonda , Gunnar Oto var Fethi Abi degirmendere caddesinde Vatan Computer ın karsısında ,Burhan dersen tanıyacaktır ve gercekten itinayla yardımcı olur.
Yine haberlesiriz,bende forumlarda cevaplar yonlendırmeler beklıyorum fakat site eskisi gibi canlı değil gibi,bakalım gorelım.