KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
defender aracıma sis lambası alacam hem gösterişli hem marka olması benim için çok önemli tabii fiyatta; park lambalı da kriterler arsında önerilerinizi bekliyorum...
Ynt: Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum
fukan sis farları ikiye ayrılır delici ve yayıcı olmak üzere ben bu kanuda çok ii olamasamda (daha iyi bilenler vardır) üstlere delici tipleri ön tanpanada yayıcı tipleri takmalısın bence
Ynt: Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum
nejat bey büyük harflerle yazılan cümlelerin bağırma anlamı olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın...dikkat çekici olması için büyük harfle yazmıştım gezenbiliredede yeni üyeyim böle bişey olduğunu bilmiyordum ayrıca kibarlık yada kabalık davranışını sizden öğrenecek deilim
110tdi' Alıntı:
nejat bey büyük harflerle yazılan cümlelerin bağırma anlamı olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın...dikkat çekici olması için büyük harfle yazmıştım gezenbiliredede yeni üyeyim böle bişey olduğunu bilmiyordum ayrıca kibarlık yada kabalık davranışını sizden öğrenecek deilim