Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan 110tdi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 8
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,210

110tdi

Ana Kamp
defender aracıma sis lambası alacam hem gösterişli hem marka olması benim için çok önemli tabii fiyatta; park lambalı da kriterler arsında önerilerinizi bekliyorum...

Etiketler
Ynt: Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum

Hella 1000 Black Magic öneririm..

Ynt: Defenderime 2 adet ön tampona 4 adet portbagaja sis alcam önerileri bekliorum

fiyatları ne kadardır takriben bir bilginiz varmı?

BAŞKA KULLANICILARRRRR!!!! LÜTFEN BAŞKA ÖNERİLERİNİZİDE ALABİLİRMİYİM

http://www.nekadar.com/32194.html
Araştırınız..

110tdi' Alıntı:
BAŞKA KULLANICILARRRRR!!!! LÜTFEN BAŞKA ÖNERİLERİNİZİDE ALABİLİRMİYİM

Furkan, profil bilgilerine göre 13 yaşındasın. Forumda büyük harflerle yazmak, bağırmak anlamına geliyor ve hiç de kibar olmayan bir davranış bu.

fukan sis farları ikiye ayrılır delici ve yayıcı olmak üzere ben bu kanuda çok ii olamasamda (daha iyi bilenler vardır) üstlere delici tipleri ön tanpanada yayıcı tipleri takmalısın bence

nejat bey büyük harflerle yazılan cümlelerin bağırma anlamı olduğunu bilmiyordum kusura bakmayın...dikkat çekici olması için büyük harfle yazmıştım gezenbiliredede yeni üyeyim böle bişey olduğunu bilmiyordum ayrıca kibarlık yada kabalık davranışını sizden öğrenecek deilim

Kimden Öğrenmek İstiyorsun ????