Defender'ınız İçin Ön ve Arka Vinç Tamponu ve Port Bagaj

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan langona Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 22
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,245

langona

4x4 çaresi olmayan bir hastalıktır...
Yer
BALIKESİR/AKÇAY
Selam arkadaşlar:smiley: uzun süredir defenderime istediğim modelde ön ve arka vinç tamponu ve port bagaj arayışları içerisindeydim, orjinallerinin fiyatları araştırdım ve çok faij fiyatlarda olduğunu öğrendim, okadar yüksek fiyat ödemektense bu tamponların ve port bagajın orjinallerini güzel bir demir ustasına yaptırabilirmiyim diye biraz araştırma yaptım ve sonunda defenderime ön vinç tamponu, arka vinç tamponu, ve port bagaj yaptırdım hemde orjinalleriyle bire bir aynı,yanlız ön vinç tamponu resminde vinç tamponun üzerinde ona aldanmayın normalde yuvası var altında daha yuvasına oturtmadım vinci, port bagajjında ön tarafında diktörtgen 4 adet sis lambası yeri mevcuttur henüz daha takmadım,sonuç resimlerde yorumlarınızı bekliyorum saygılar LANGONA...[attachment=1][attachment=2][attachment=3][attachment=4][attachment=5]

10092009313.jpg

10092009310.jpg

10092009316.jpg

10092009308.jpg

09092009304.jpg

Etiketler
Ynt: DEFENDERİNİZ İÇİN ÖN VE ARKA VİNÇ TAMPONU VE PORT BAGAJ

güzel olmuş elinize sağlık arka tarafı dahada abarta bilirdiniz aslında :smiley: yedek depo yeri filan :D istetme sehpası tanponamı bağlıacaba ?

sağol ramazan kardeşim:smiley: böyle daha güzel geldi bana ama tampona ilave etmek istediğim birşey olursa ilave etmesi kolay ben orjinal birşey olsun istedim ondan böyle yaptırdım..

istetme demiri aynı orjinal yerinde duruyor sadece tamponda istetme demirinin çalıştığı yuva oluşturuldu bağlantı yeri değişmemiş oldu...

gerçekten güzel olmuş hayırlı olsun güle güle kullanın benımde arabam olunca kendı tasarımlarından birini yapıcam :D

tşk ederim ramazan kardeşim inşallah sende kendi tasarımlarını yaratırsın burda paylaşırsın bizimle saygılar...

çok güzel olmuş hayırlı olsun ama merdiven yok PB dan bişi almak gerektiğinde inip çıkması nasıl yapıyorsunuz ?

tşk ederim bülent kardeşim:smiley: merdiven yapım aşamasında boyatıp takacam nasip olursa haftaya...

kokteknik' Alıntı:
çok güzel olmuş hayırlı olsun ama merdiven yok PB dan bişi almak gerektiğinde inip çıkması nasıl yapıyorsunuz ?

İstepne işimizi görüyor şimdilik :D

Ynt: Defender'ınız İçin Ön ve Arka Vinç Tamponu ve Port Bagaj

evet umut kardeşim doğru dedi:smiley: bir adım tampona ikinci adım istetme üçüncü adım bagaja bukadar bagajdasın:smiley:

tşk ederim bülent kardeşim :smiley: yok bu işin sonu ben diyorum abi çaresi olmayan bir hastalık defender hastalığı, biraz çözümleme yaptıkmı abi heryerde her türlü sorunları aşarız evelallah saygılar...

Arka tampon ve port bagajımın sisler takıldıktan sonra son hali. Ekip olarak güzel bir iş çıkarttığımızı düşünüyorum...[attachment=1][attachment=2]

DSC06664.jpg

DSC06665.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR