Su sekilde is yapacak baba yigit ariyorum bulamadim , camper dedigin boyle olmali topla is icin kullan ac yemegini rakini ic orta yerde bir buzdolabi olur cok beyendim ben almanin isini
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Avukat bey yillardir karavan tutkum var uye olmadan yillar onceden beri bu forumda ve dunyadaki karavan imalatlarini takip ettim maalesef tas devrinde yasiyoruz hala ya malzemeyi almanyadan alip burada montaj yapican yada hic yapma daha iyi
Not resimdeki arac benim degil cok begendim aynen senin gibi nerede yaptirabilirim diye dusunuyorum.zor gorunuyor.
Avukat bey yillardir karavan tutkum var uye olmadan yillar onceden beri bu forumda ve dunyadaki karavan imalatlarini takip ettim maalesef tas devrinde yasiyoruz hala ya malzemeyi almanyadan alip burada montaj yapican yada hic yapma daha iyi
Not resimdeki arac benim degil cok begendim aynen senin gibi nerede yaptirabilirim diye dusunuyorum.zor gorunuyor.
Resimdeki aracin eteklerine puturlu ya da kalin epoksi tarzi kalin boya atmislar tamponda bi numara yok ustte kirmizi kaplama gibi jant cemberlerini antalyada yaptirtip size gondertebilirim ama artik jant cemberi hikaye oldu borusuz sibop var
ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanirim boya icine plastik parcaciklar konulmus dtx teki bazi programlarda goruyorum super uygulaniyor oncesinde alt kisimlarda bulunan curuk cariklari temizletmem lazim sirayla kaporta boya jant lastik . Tam olarak karar verdigimde fikir ve teknik bilgi yardimlara ihtiyacim olacak.kapini calarim muhakkak yardim teklifine cok tesekkurler