Değişik Tarihlerde Roma Turu 3 Gece 4 Gün 499 Tl

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan CemKackar Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 9
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,296

CemKackar

Yeni Üye
Değişik tarihlerde Roma turuna gitmek için arkadaş arıyorum.Tek kişi farkı , 3 gece için 150 € vermek istemiyorum

http://www.yakala.co/4-gunluk-muhtesem-roma-turu?category=1&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=26-02-2014_tatil

Ynt: Değişik Tarihlerde Roma Turu 3 Gece 4 Gün 499 Tl

bülent kocaoğlu , her yazdığıma saçma sapan cümle ve kelimelerle maydanoz oluyorsun. Daha öncede seni uyarmıştım , rahatsızlığın mı var? Yaşından , torunlarından utan .Bu yaşında bunları sana yazmak istemezdim ama hakettin.Bir daha bana yazılma !!!

Beyefendi

Bu sayfaları ticari reklamınız için kullanmayınız
Reklam vermek istiyorsanız, forum yönetimine başvurusunuz, gereken ücret ne ise ödersiniz , reklamınızı yaparsınız
Gezenbilir takipcileri sizce "saf "insanlar mı?

Belli ki şahsım hakkında araştırma yapmışsınız. Gerekirse telefon numaramı vereyim dinlemeye alınız.

Kimin utanması gerektiği , forum takipcilerinin takdirindedir.

Bol kazançlar dilerim.

Yağ gibi üste çıkmayın birde , ukalalık yapmaya birebirsiniz.Ben ticari reklam yapmıyorum, buradan bulabileceğim 1 arkadaşla , tura gitmek istediğimi açıkça belirttim.Daha önce gezi yorumları sayfası vardı, orası kapandı.o sayfadan 6 kişi ile tanıştım bu yollarla ve gayet iyi dostluklarımız oldu, ama hiçbiri sizin gibi ukala çıkmadı.Ben ne telinizi ne de adresinizi istiyorum, sadece yaptığınız kendinize has tatsız şakalarınızdan vazgeçin, bu yeterli, ve bir daha da benim arayacağım arkadaş olarak bana cevap yazmayın

Arkadaşlar,

yakala.co isimli siteyi merak ettim.

Google dedeye sordum
şikayet varmı diye....

sizinde sormanızı öneririm.

Saygılarımla........

Cem Efendi Oğlum,

Belli ki benden çok küçüksün , çünkü, bana "ukala", "utan". " adam" diye höykürebiliyorsun.
Bu forum sitesine üye olur olmaz ,hemen yakala.co üzerinden reklama başladın.

Siz, yakala.co üzerinden istediğiniz yere , yakaladığınızda gidin, ancak, lütfen ,gezenbilir'in saygıdeğer üyelerini yakalamaya çalışmayınız.

Allah yolunuzu açık etsin. Gezi notlarınızı buradan paylaşırsanız çok sevinirim. Faydalanırız.....

-Forum yönetiminden kirlilik için özür dilerim. Ne yapayım dayanamıyorum.............

Zülfi Livanelli'nin bir şarkısı var '' Beyin desen mercimek ''
1. Bana oğlum diyemezsin , terbiyesizlik yapma
2. Ben sitede ne için gideceğimi yazdım ( single farkı 150 € vermek istemediğimden )
3. Yıllardır başka bir siteden bu yolla arkadaşlar buluyordum ve gidiyordum.Şimdi o site kapandı.
4. Bu kadar açıklama yazdığım halde hala daha bu saçma sapan tavırlarını anlayamıyorum.İnsan yazılanları bir okur,anlar. Ama hala daha terbiyesizlik diz boyu
5 . Yüzlerce kişi okuduğu halde , senin gibi saçma sapan yorumlar yapmadı.Ha diyorsan laf olsun , çorba dolsun. Git başkalarına hırla ha ne dersin

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,093
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR