Delikanlılık Nedir? Delikanlı Olmak Zorunda Mıyız?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yugun Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 241

yugun

YÜCEL GÜNDÜZ
Yer
Ankara
Web
www.pirikamp.com
Delikanlılık erkek egemen toplumun insanlara dayattığı bir ortaçağ mitidir arkadaşlar. İnsanlar üzerinde baskı kurmak gibi amaçlarla kullanılıyor. Erkeğiz diye asla birilerinin belirlediği kalıplara girmek zorunda değiliz.
Delikanlı olmak veya adam olmak zorunda değiliz. Biz özgür kampçılarız. İstediğimiz gibi yaşar oluruz ve nasıl olacağımızı da kimseye soracak, kimseden öğrenecek değiliz.

Etiketler
Arkadaşlar,

İnanın üçüncü bir kişinin beni delikanlı olarak görüp görmemesi zerre kadar umurumda değildir. Ben istediğim gibi olurum. Dilediğim gibi yaşarım bunu insanlara defalarca duyurdum. Bana hiçbir halt da yapamazlar.

Arkadaşlar,

Biz kampçı ve karavancıyız, İnsanlarla konuştuğumuz konular en fazla kampçılık ve karavancılıkla ilgilidir. Hiçkimse ile cinsel içerikli bir konu konuşup paylaşmadık. Bizi iftira atan türde aşağılık adamlarla hiçbir halt yapamadılar. Bizim cinsel tercihimiz özgürdür ve onu özgürce yaşarız. Biz daha en başından özgür kampçılar olduğumuzu herkese söyledik. Biz buyuz arkadaşlar. Ne kimseden gizlediğimiz sakladığımız bir konu var nede ortada başka bir durum olduğu var. Özgürce gidip dostlarımızla kampımızı yaptık. Ortada başka bir durum olduğu yok. Bu bir oçocuğu yalanıydı. Kamp yapmak yerine insanların arkasında oçocuğu yalanları atmak insanların kendi tercihidir. Buna da ben karışmıyorum. İlle beni bir şey olarak bilmek isteyen varsa o da öyle bilsin. Benim için problem yok. Ancak ben kampçı ve karavancı grubuna ait bir insanım. Hiçkimse hiçbir farklılığım yüzünden beni bu grup içinde küçük düşüremez. Bu böyle biline...

Arkiler,

Yaş oldu 45, Zaten delikanlılık meseleleri bizden geçti artık. Artık üst yaş grubundayız. Ben özgür bir aseksüelim. Ama bir Beyefendiyim.
Saçımı erkek gibi kestirir, erkek kolonyası kullanırım.
Yaşantım erkek yaşamıdır. Böyle geçiyor günler.
Ben kimseye delikanlı ol erkek ol gibi şeyler söylemem,
Bilirim ki herkes zaten kendisi gibidir.
Delikanlılık bazen çok yanlış kullanılan,
Öyle ki bir mahalle baskısı aracı bile olabilen bir kavram.
Bu yazımda bunu belirtmek istemiştim.
Ama biraz fazla keskin bir dil kullanmışım.
Sonradan bu fikrimi biraz yumuşatayım dedim.

Biz kampçı ve karavancıyız, Cinsel tercihimiz kendi özel meselemizdir, sonuçta kimseyi ilgilendirmez. Ama merak eden için doğrusunu da söylüyorum. Ben dedikoduculardan korkmam. Hayatımı özgürce nasıl istiyorsam öyle yaşıyorum arkilerim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR