Demiryolu Sloganları.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan baymineral Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,224

baymineral

Kamp III
Yer
İzmit
Web
blog.milliyet.com.tr
<div class="bbWrapper">DEMİRYOLUMU İSTİYORUM<br /> <br /> Sloganlar<br /> <br /> * Daha hızlı bir ulaşım için<br /> <br /> Daha güvenli bir ulaşım için<br /> <br /> Daha temiz bir çevre için<br /> <br /> Dışa bağımlılıktan kurtulmak için<br /> <br /> DEMİRYOLUMU İSTİYORUM ! Hamit Hancı<br /> <br /> * Demir ağlarla anayurdumuz örülmeden trafik cinayetlerinin önlenmesi mümkün olmadığı için &quot;demiryolumu istiyorum&quot;.<br /> <br /> * Trafikte sadece canlar değil , bu ülkenin geleceği de yitiriliyor.<br /> <br /> Bu yüzden DEMIRYOLUMU ISTIYORUM<br /> <br /> * Mutluyum Demiryolcuyum. MUTLU DEMİRYOLCU<br /> Hilmi Çamurdan<br /> * Ucuz ekonomik ve güvenli taşımacılık olan demiryolu taşımacılığını istiyorum.<br /> <br /> * Kendi öz kaynaklarimizi kullanmak icin,zevkli ve rahat bir yolculuk icin<br /> <br /> hepimiz demiryolcuyuz.<br /> <br /> * Paralel raylar birleşen sevgiler<br /> <br /> Onur Yarar<br /> <br /> * Demiryolu İşin Sonu<br /> Hala trene bakarlar<br /> Demiryolu karşıtları<br /> <br /> Garip şeylere takarlar<br /> <br /> Demiryolu karşıtları <br /> <br /> dadal<br /> <br /> * Demiryollarını seviyorum<br /> <br /> Mehmet Emin Hepbayraktar<br /> <br /> * TRENİMİ İSTİYORUM<br /> Batıya bak, doğuya bak çözum belli<br /> Örmusler yurtlarını demiryoluyla cok evelli<br /> Tasımak için tren, yolculuk icin tren<br /> En güvenli, en hızlı, en ucuz yine tren<br /> <br /> Trenimi verin, artik bekleyemem<br /> Kuru söze karnım tok, dinleyemem<br /> Kaybedecek gün yok, demiryollari örülmeli<br /> Acılar dinmeli, bu kabus bitmeli <br /> Kayhan Erciyes<br /> <br /> * Demiryoluna EVET, Sağlıksız otobüs taşımacılığına HAYIR<br /> Yasin Polat<br /> <br /> * Demiryolu=Aklın yolu.<br /> Dr. M.Ceyhun BALCI<br /> <br /> * Rahat ve güvenli ulaşım için,<br /> Çevre dostu olduğu için,<br /> Sizleri destekliyorum,<br /> Ben de DEMİRYOLUMU İSTİYORUM.<br /> Dr. Gürcan ALTUN<br /> <br /> * Batıdan doğuya,kuzeyden güneye demiryolu ile biz de çağı yakalayalım. RUKI<br /> <br /> * Demiryollarinin bir gun daha geciktirilmeden yapilmaya baslanmasini talep ediyorum - Gürbüz Çelebi<br /> <br /> http://med.ege.edu.tr/~hanci/demiryoluslogan.htm</div>

Etiketler
<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Demiryolu Sloganları.</b><br /> <br /> Demiryollarını yaşatacak ve yükseltecek 1998 de kapanan DEMİRYOLU MESLEK LİSESİNİ aynı statüde yeniden istiyorum ... Önce İnsan sonra onun yöneteceği makinalar...TÜRKİYE İÇİN DEMİRYOLU, DEMİRYOLLARI İÇİN DEMİRYOLU MESLEK LİSESİ...www.demok.org...Ziyaret edin destek verin...</div>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,211
Kayıtlı Üye Sayımız
167,077
Kaydolan Son Üyemiz
onder4159

Çevrimiçi üyeler