ewet aynen öyle benim için kesinlikle huzur genelde hemen hemen her hafta sonu sualtı sporlarıyla ilgilendiğimden kısa süreli 2 günlük kamplar atıyorum izinlerde bu bikaç haftaya çıkıyor ahfta sonlarıda sagolsun arkadaslar yalnız bırakmıyorlar gölgeliği bi avm de görüp almıştım çok güzel olmasıyla birlikte tek başıma kurarken biraz zorlanıyorum amaçta zorlanmak rezillk yorgunluk ve keyif
normalde bu hafta sonu için kamp organizasyonu kesin içlerinde tek zıpkıncı benim diğerleri kampçı gece kamp ateşi v.s hava durumunu takip ederken hafta sonu sagnak yagış bekleniyor hava patlamaz ve yagmur yagmaz ise kesin bu cumartesi çadırlarımızı alıp kampımızı kuruyoruz ben mesai bitimin de arar sana detaylı bilgi veririm ben cuma aksamından gidip çadırı kurmayı planlıyorum cumartesi sabahı dalış yemeklik çıkarmak lazım
ewet menunum biraz parçasıda ucuz olaydı iyiydi onun haricinde de sıkıntı yok güzel bi elden geçti baskı balata devirdaim öndüzen motor kulak takozları kayışları yagları vs. eywah eywah desem yeridir ama haketti yeni aldıgımdan bu yana ilk defa böyle masraf açtı terletti beni
Uzun yıllar problemsizce binersin umarım. Arabayı satıyorum bende. Opel Frontera düşünüyorum 3 kapı. Lakin zıpkın takımım arkasına sığarmı onu bilmiyorum. Nissan Juke ye sığmıyor