Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,734
Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

İsmail bey hoşgeldiniz.
Abdullah bey yukarıdaki rotayı ramazandan sonra eylül içinde yapalım inşallah.Geçen gün GE den baktım tekrar rotaya,dere içlerinden geçen güzel bir rota.

Etiketler

Hoş bulduk Metin Bey.
Eylül ayında yapalım.Fakat bu rota acaba standart donanımlı araçlarla gidilebilir mi?

Rahat gidilir İsmail bey.Bizim araçlarda standart sayılır zaten.Gerçi Abdullah bey yeni yükseltme yaptı bir basamak atladı ama.Benim araç standart.Zaten offroad yapmıyoruz.Amaç binek araçlarla gidilemeyen yerlerde arazili araçlarımızla doğa gezisi yapmak.
Yukarıda bahsi geçen Dendoff cu arkadaşlar daha çok ağır offroad la ilgileniyorlar.

Ramazan sonrası Beyağaç Topuklu yaylası- Kartal gölü de yapabiliriz. Çok güzel yerler. Yaylada güzel piknik alanı - tesis var. İster hazır yemekler, ister kendin pişir kendin ye. Buz gibi kaynak suyu , vc, duş, çocuk parkı gecelemek isteyenler bungalow tip ağaç evler vs... var.

1- Abdullah Apaydın - Suzuki Vitara 1.6 JLX 2000 md. - Standart donanım
2- Olgun Candan - Dacia Duster - 4x4
3- Metin Dönmez - Suzuki vitara 1,6 jlx 1994 model - Standart donanım.
4-OĞUZAHAN ÖNÜR-nissan 720 double cab 1986
5-Serkan suicmez 91 xj cherokee
6-Turgay Arıkan 91 LR Defender
7-İsmail CÜCE Suzuki Grand Vitara 2000 cc 2005 model Standart Donanım

Selam olsun Denizli'deki doğaseverler.

Demek ki toplamda 7 kişiyiz. Eğer bu grup beraber hareket edebilirse, ekip kurulmuş demektir.
Hayırlısı ile Ramazan'ı bir geçirelim; güzel geziler yapabiliriz.

Tanışmak dileğiyle.

Arkadaşlar hayırlısıyla ramazanı geçirdik .Bayramdan sonraki pazar 4 Eylül 2011 pazar günü ilk gezimizi yapmayı teklif ediyorum.Katılmak isteyenler isimlerini yazsınlar.

Rotamız Tavas Nikfer den Bozdağ kayak merkezine çıkış 2050 metre.Dağın arka tarafından arazi yollarını kullanarak Kelekçi ye iniş.Acıpayam üzeri dönüş.Yaklaşık toplam gidiş dönüş 150 - 200 km civarı bir yol.
Amaç tanışmak,doğa gezisi ve fotoğraf çekmek.Mangal vs istenirse daha sonraki buluşmalarda olsun.Bu buluşmada yapmayalım.Katılım belirlendikten sonra buluşma yeri hareket saati vs.ayrıntıları konuşuruz.

Abdullah beni tekrar bu işe motive ettiğin için en başa seni yazıyorum.

1-Abdullah Apaydın (veteriner)
2-Metin Dönmez (yedek parçacı esnaf)

Nikfer Bozdağ kayak merkezi.jpg

Metin Abi benim tanıdığım 2 Dacia Duster sahibi, 1 de Vitara sahibi arkadaş var fakat üçü de Denizli'li değil. Büyük ihtimalle bayramda memleketlerine giderler ve 4 Eylül günü dönmüş olsalar bile yol yorgunluğu ile geziye katılmaları zor.
Başkaları adına konuştum ama.

Biraz yakına gelin de bizde düşünelim arkadaşlar ;) Salda gölü taraflarını bilen yokmu sizden ?

Perçin bey tanışmasakta suzuki forumlarından sizi tanıyorum merhabalar.
Salda gölü ve çevresi bildiğim bir bölge.Merak ediyorsanız ve gelirseniz bizde buradan katılabiliriz.Salda bize daha yakın 70 km anca.Nivam varken tek araç bir gezi yapmıştık o bölgeye.Umarım ortak bir gezide karşılaşırız.

http://nivatr.com/nivaForum/index.php?topic=1739.0

Selamlar. Ben gezmeyi seven biri olduğum için dayanamıyorum ;D ;D Bizim Isparta tayfası ile sık sık bir araya gelme imkanımız oluyor. Sizinle de ortalarda bir yerlerde güzel mekanlar bulup buluşabilirsek bu kış çok keyifli geçer diye düşünüyorum ;)

Geçen hafta yapamadığımız Bozdağ gezisini bu hafta sonu 10 eylül pazar günü için güncelliyorum.Katılabilecekler isimlerini yazsınlar.

Maksat doğa gezisi doğaseverleri doğa ile buluştuırmak olduğu için aracı olmayan doğasever arkadaşlarda (benzin masraflarına katılmak koşulu ile)araçlarımızda yer olduğu müddetçe bize katılabilirler.Memnun oluruz.

1- Metin Dönmez (araçlı)

Abdullah bey senin geleceğini varsayıyorum diğer arkadaşlarada haber edersen iyi olur.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

SON KONULAR

Geri