Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan veteriner Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 81
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,776
Ynt: Denizli Off Road Gezi Grubu Oluşturalım

olguncandan' Alıntı:
1- Abdullah Apaydın - Suzuki Vitara 1.6 JLX 2000 md. - Standart donanım
2- Olgun Candan - Dacia Duster - 4x4
3- Metin Dönmez - Suzuki vitara 1,6 jlx 1994 model - Standart donanım.
4-OĞUZAHAN ÖNÜR-nissan 720 double cab 1986
5-Serkan suicmez 91 xj cherokee
6-Turgay Arıkan 91 LR Defender
7-İsmail CÜCE Suzuki Grand Vitara 2000 cc 2005 model Standart Donanım

Selam olsun Denizli'deki doğaseverler.

Demek ki toplamda 7 kişiyiz. Eğer bu grup beraber hareket edebilirse, ekip kurulmuş demektir.
Hayırlısı ile Ramazan'ı bir geçirelim; güzel geziler yapabiliriz.

Tanışmak dileğiyle.

:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ 4x2 / 4x4 ayrımcılığına mı başladık :(

Etiketler

veteriner' Alıntı:
Hayırlı olsun, aracı ne zaman alıyorsunuz? Ayrıca aracı almasanız da bir organizasyon becerebilirsek yine de katılın. Tanışmış olalım.
duster 4x2 almayı düşünüyorum..ancak yıl sonu gibi...

macmaneman' Alıntı:
Metin abi,
ben de aracı alınca katılacağım sizin gruba.. daha önceden dediğim gibi arabayı aldıktan sonra 1 gece kamplı gezi tekliflerine açığım. hatta 2 odali bir çadırda almayı düşünüyorum...biizm özgür de gelir bu gezilere diye düşünüyorum..yanlız benim hayalimdeki kamp yeri, insanoğlunun ayak basmadığı sonbahar yapraklarının döküldüğü bir göl kenarı :smiley:
var mı böyle bildiğin bi yer ???

Var var Engin sen hele bi başla gezmeye.

off road runner' Alıntı:
:-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ 4x2 / 4x4 ayrımcılığına mı başladık :(
Olur mu hocam ayrımcılık, hataen unutulmuştur. Listeyi şöyle düzenleyelim:
1- Off road runner- Dacıa Duster
2- Olgun Candan - Dacia Duster - 4x4
3- Metin Dönmez - Suzuki vitara 1,6 jlx 1994 model +2000 model 5k- Standart donanım.
4-OĞUZAHAN ÖNÜR-nissan 720 double cab 1986
5-Serkan suicmez 91 xj cherokee
6-Turgay Arıkan 91 LR Defender
7- İsmail CÜCE Suzuki Grand Vitara 2000 cc 2005 model Standart Donanım
8-Abdullah Apaydın - Suzuki Vitara 1.6 JLX 2000 md. - 2.5 inch suspansiyon yükseltme-235-75-15 AT lastik
Şöyle bir fikrim var:
İsterseniz bir gün bir çay bahçesi gibi bir yerde kısa bir tanışma toplantısı düzenleyelim. Nereye - ne zaman gezi düzenleyeceğimizi konuşalım. Herkese uyan bir gün, uygun bir yere gezi düzenleriz.

yasarergun' Alıntı:
yanınıza telsiz almayı unutmayın basit pmr telsizlerden ödünç de olsa her araçta bir tane olsun

en fazla kaybolursunuz :D

bak gezi resimlerini bekliyoruz :smiley: ona göre

2-3 telsiz ben ayarlayabilirim..

yok bende röle var ancak 2. kanalda kısa mesafe görüşülebilir.. 1nci kanalda ise denizlinin her tarafında görüşebilirsin..

macmaneman' Alıntı:
yok bende röle var ancak 2. kanalda kısa mesafe görüşülebilir.. 1nci kanalda ise denizlinin her tarafında görüşebilirsin..
Hocam buı role olayını biraz açar mısınız? PMR için role mi? Son zamanlarda el telsizi merakı başladı. Denizlinin her tarafı ile görüşme işi çok cezbedici. Bendeki pmr ler dışında diğer el telsizleri 5w lık ancak şehir içinde binalar dolayısıyla 3-4 km mesafeden sonra görüşme kopuyor. Bana da Denizli içinde görüşebileceğim bir sistem konusunda yardımcı olursanız sevinirim...

PMR için röle değil, işim gereği lisanslı telsiz sistemi kullanıyoruz. Denizliyi bilenler için söyleyeyim, asfalt şantiyesinde rölemiz var, bu sayede tüm denizli içinde rahatlıkla konuşabiliyoruz. kullandığımız telsizler motoralla cp040 ve cp140..maşallah çok sağlamlar :smiley:

Arkadaşlar, Kartal Gölü - Gökçeova gölü arasındaki dağ yolunu ( srçe geçidinden ) bilen var mı?

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=68304.0

Tarih belirlenirse Google Earth den yol izlerinden rotayı çıkarıp Gps ile takibini yapabilirim.

Şöyle bir baktım yol izleri görünüyor.

selam ben Aydına bağlı Pamukören beldesinden Ersin Şenol (obam restoran) bu grup işi için toplanmanız çok güzel vede teşekkür ederim. bende tata telcolin var 4x4 vede 1977 cj5 var ama araziye uygun değil. uygun zamanlarda ki faaliyetlerinizde yanınızda olmak isterim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR