<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 187990" data-quote="Baycall" data-source="post: 1563292"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1563292"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1563292">Baycall' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Selamlar,<br />
bir araç ve çekme karavan sayesinde en azından deprem kaynaklı gece uyuma problemimizi çözebileceğimizi düşündük . Aracı edindik (<u>Transporter 2022</u>) fakat bilgi eksikliğimizden çeki demiri problemini çözemiyoruz. Bölgemizdeki şehilerde (Adana,K.maraş,Osmaniye,Hatay,Mersin,G.antep) tavsiye edebileceğiniz marka ve/veya takan yer var mı?
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Merhabalar,<br />
Ben Adana'da oturduğum ve işim Mersin'de olduğundan bu iki şehri araştırdım. Adana'da Kardeşler Römork firmasına sipariş verdim. Ancak stoklarda olmadığı için çeki demirini bekliyorum. 13 pinli olanlar avrupa ve üst sınıf yerli karavanlara uygun. 7 pin ise daha çok basic karavan ve/veya romörkler için. 13 pinli olanda aracın aküsünden arka sokete kadar ilave kablo çekiliyor. Modül gerekliliiği ise aracınız ve çekeceğiniz karavana bağlı aslında. Ben karavan siparişi verirken sordum ve bana 13 pinli modüllü olmasını söylediler.</div>