Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008)
Ynt: Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008)
Dere içinden paçaları sıvayarak çıkardığım uzun kütüğü Bülent'in yardımı ile ateş başına taşıdık.
Azar azar yanan kütük Cumartesi gününü bırakın Pazar sabaha kadar tükenmedi.
;D
Ynt: Deretepe Dağcılık; Kaz Dağları Doğa Yürüyüşü ve Kamplı Gezisi (2-5 Ekim 2008)
Arkadaşlar çok güzel bir bayram tatili geçirmişsiniz. Etkinlikten aldığınız zevk gözlerinizden okunuyor. İki keredir Kaz Dağlarına gelmek istiyorum ama hep iş nedeniyle olmuyor. Belki bir gün sizin yanınızda biz de oluruz.Etkinliğinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz...
Behiç’e sürpriz yapmak üzere 4 Ekim cumartesi sabahı Denizli’den yola çıktım ve öğleden sonra Kazdağları’ndaki kamp alnına ulaştım. Bayramdan önce Murat'la mailleşerek ve msj.laşarak yol tarifi almıştım. Bıkmadan ayrıntılı halde uzun uzun yol tarifi yazan ve sürpriz için bana yardımcı olan Murat’a tekrar teşekkür ederim.
Edremit’e ulaştığımda arabanın silecekleri yağmura yetişemiyordu ancak ben dağ yoluna ulaştığımda kesilmişti.
Bir yandan elimde Murat’ın gönderdiği kroki ve tarif yazısı yolda ilerlerken bir yandan da dağ yolunda karşılaştığım insanlara yol tarifi soruyordum. Bir ara korkmadım desem yalan olur; öyle ki Hızır Kamp’a ulaştığımda insanlar sel felaketini ve yoldaki heyelandan dolayı arazi araçlarının gidemeyip geri döndüğünü anlattılar. Ben megane kullanıyordum, bu araçla gidemeyeceğim ortadaydı. Ama tel çekmiyodu ve kamp yerine ulaşıp herkesin sağlıklı olduğunu görmeliydim. Bir yandan da Behiç’e sürpriz yapmaya kararlıydım. Yaklaşık 1 saat gittikten sonra bir çeşmeye ulaştım ama bu Murat’ın bahsettiği çeşme değildi. Neyseki çeşme başında insanlar vardı, onlardan da yolu teyid edip devam ettim. Yarım saat sonra bahsi geçen çeşmeye ulaşmıştım. Bu çeşmeden yaklaşık 5 km sonra kamp alanına ulaşabileceğimi yazmıştı Murat.
Ancak ben kamp alanına ulaşamadan Behiç, Murat ve Nuran’la yolda karşılaştık, 5 km lik yolu telefonun çektiği tek yer olan çeşmeye doğru yürürlerken. Beni karşısında gören Behiç’in yüz ifadesi görülmeye değerdi doğrusu, şaşkınlıktan tek kelime edemedi.
Hep birlikte kamp alanına ulaştık.