deuter çanta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Maestro_İgnoto Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,671

Maestro_İgnoto

Yufka yüreklilerle çetin yol aşılmaz...
Yer
Çanakkale
35 litre veya 35 + 10 litre civarında bi çanta almaya karar verdim. Deuterin uzun ömürlü bi çanta oldugunu söylemiş çogunluk ve sırt sistemlerinin çok iyi oldugu , bende deuter futura pro marka çanta almaya karar verdim.Futura pro 38 olarak iki tane çanta var.Deuterin sitesinde ilk çanta var ikincisi yok. diğeri orjinal deuter mi ? veya eski modeli mi ? bir bilgisi olan var mı ? Ayrıca bu çantaları kullanan yorumu olanda varsa sevinirim :smiley:
bu çanta deuterin sitesinde yok veya ben bulamadım ama bu diğerinden daha çok hoşuma gitti ?http://www.meydankamp.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=WHqtF5kpqfE%3d&ProductID=snXXQn6iZRk%3d

bu çanta deuterin sitesinde var.

http://www.meydankamp.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=WHqtF5kpqfE%3d&ProductID=SzYAiEAKuWo%3d

Etiketler
Ynt: deuter çanta

Deuter Türkiye distribütörü meydanav, muhtemelen sadece son sezon futura çanta mevcuttur. Diğer sitedeki foto eskidir. En uygun fiyatı da muhtemelen meydanav verecektir.

Benim tavsiyem bu çantalar olmazdı ama Deuter'in çok güzel snowboard-kayak çantası olarak geçen modelleri ve inanılmaz kullanışlılar. Genellikle 2 ana fermuar, önde ayrı cep, içte ayrı fileler, hidrasyon sistemi takılabilir, bel kolonu çıkartılabilir, ilk yardım çantası için özel cepli, Full sırt sistemi fermuarlı gibi onlarca özelliklere sahipler

Daha pahalı olacaktır ama eğer Deuter alıyorsanız, daha iyi bir modelini alın

Ben bunu kullanıyorum ;

mammut-nirvana-pro-lg.jpeg

Size de bunu tavsiye ederim ;
Freerider serisi
360x500_3301_FreeriderPro30_1302_11.jpg

Yanıtınız için çok teşekkür ederim:smiley: ama önerdiğiniz çantaların hacmi benim için çok düşük gibi geldi benim için min 35 max 45 olmalı bunu göz önünde bulundurarak bi öneriniz var mı bana ? cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim:smiley:

Bence ellerinde varsa bir gözle görün 30 litrede küçük değildir.

35-45 aralığında daha farklı olarak Guide serisi mevcut ancak sırt sistemi ve malzeme dışında bir farkı yok.

Benim bahsettiğim çantalar tur çantaları olduğu için farklı özellikleri var saydıklarım gibi.

Eğer gerçekten sizin için hacim 1. sırada geliyorsa Futura uygun olacaktır. Ancak ben yerinde gidip bakmanızı tavsiye ederim her zaman.

Guide serisine para vermenize gerek yok.

Ayrıca bulabilirseniz Vaude ve Millet'in de güzel çantaları olabiliyor. Karaköy'de everest outdoor'da belki bulabilirsiniz. Millet için de Kızıltoprak/Cihangir Maceracumhuriyeti

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR