cygnet
Kamp I
<div class="bbWrapper">Arkadaşlar merhaba.<br />
<br />
Motokaravan yaptırırken veya motokaravanınızda tadilat yaptırırken / kendiniz yaparken eğer mutfak evye+ocak seti alımı için www.denizdukkani.com web sitesinden alış veriş yapmaya gerek duyarsanız alacağınız ürünü hemen internetten sipariş vermeyin...<br />
Çünkü (yaşadığım olayı naklediyorum) web sitesinde gördüğünüz ürün aslı ile birebir uyuşmuyor...Ya bir parçası eksik veya farklı bir kusuru var...Resimde gördüğünüz ürün için yetkili kişiyi arayın ve sorup soruşturun , sonra istediğiniz gibiyse sipariş formunu doldurun.<br />
Ben motokaravanımda ki mutfak evye+ocak setini yenilemek üzere web sitelerine girdim..Ürünü koydukları resime bakarak , beğendim ve parasını kredi kartımla ödeyip siparişi gerçekleştirdim.<br />
Ertesi gün ürün geldi..Kutuyu açtım ve içinden evyenin musluğunun olmadığını gördüm..<br />
Firmayı aradım..Bana resmin hatalı olduğunu söyleyip kıvırmaya başladılar.<br />
Extra bir fiyatla musluk teklif ettiler..<br />
<br />
Firmayı her aradığımda hep farklı kişiler karşıma çıktı..Demek ki bir çok eleman çalışıyor ve birçoğu sattıkları ürünün içeriğinden haberi bile yok..Olan müşteriye oluyor..<br />
Zaman kaybı , para kaybı ve sinir..<br />
<br />
Bir kaç TL fazla para verin ve daha sağlam , ne sattığını iyi bilen firmalardan alış veriş yapın...<br />
Hiç değilse asabınız bozulmaz.</div>