Değerli dostlar bu kadar ürkecek bişi yok biz neler gördük neler ;D bence bu arabaların kimin sürdüğü belli olmayanı 1985 modelini devlet satıyor ve alıcı buluyor dimi. Demek istediğim oki bu aracın başınada bir hal geldiyse delikanlıca söylesinler alan bilsin ve ciddi bir iskonto ile alınır yani . 1985 i tamir edilebilirken 1996 sı yeniden icad edilir. Mekaniğinde pek bir şey yoksa kupası içi yapılır versinler 12.000 TL ye alalım yapalım atlayalım zıplayalım. Selçuk Bey'in ağzı yanmış ayrı mesele ahlaksızlığın iskontosu olmaz o kısma dikkat yani horon tepmeyi bilen biri müşteri olmalı :-\
arkadaslar selam bende bu siteye yeni kayıt oldum muğla datcadan sinan bende suzuki samurai var satarsam 4x4 hilux almak istiyorum yivlici arkadasın bahsettigi bordo hilux e baktım 22 liraya bırakırım dedi istanbula gidecektim gerek kalmadııı yivlici arkadasa sagol başka hilüx arastırıyorum tabi bu arada samurayımı satmak lazım herkeze kolay gele
Sn moderatör ! Konuyu sabitlediğiniz çok iyi oldu, ancak söz konusu ilan yayında olduğu müddetçe bizde'de yayında kalmalıdır.Dediğim gibi yine tekrarlıyorum. BUNDAN DOĞABİLECEK TÜM KANUNİ VE AHLAKİ SORUMLULUĞUN TARAFIMDA OLDUĞUNU,GEZENBİLİR ÜYELERİNİ VE SİTE YÖNETİCİLERİNİ HİÇBİR ŞEKİLDE BAĞLAMADIĞINI VE SORUMLULUKLARINDA OLMADIĞINI KABUL VE BEYAN EDERİM. SELÇUK AYDIN
arkadaslar selam bende bu siteye yeni kayıt oldum muğla datcadan sinan bende suzuki samurai var satarsam 4x4 hilux almak istiyorum yivlici arkadasın bahsettigi bordo hilux e baktım 22 liraya bırakırım dedi istanbula gidecektim gerek kalmadııı yivlici arkadasa sagol başka hilüx arastırıyorum tabi bu arada samurayımı satmak lazım herkeze kolay gele
Site yönetimine ve mağdur arkadaşa, böyle bir ahlaksızlığa kayıtsız kalmadıkları ve biz gezenbilircileri uyardıkları için teşekkür ederim.
Çakallıktan vazgeçmeyen çakalların, dağ kurtlarının arasında barınamayacaklarını görmek güzel.
Dün baktığımda arabayı ilanda göremedim.Başka bir sitede veya başka bir ilden,farklı renk ve plakalı olarakta çıkabilir.Adamların karakterini biliyorum.Sülün osman bunların yanında melek kalır.
Dün baktığımda arabayı ilanda göremedim.Başka bir sitede veya başka bir ilden,farklı renk ve plakalı olarakta çıkabilir.Adamların karakterini biliyorum.Sülün osman bunların yanında melek kalır.