Ynt: Dışarıdan Off-Road Yapanlar Hakkında Neler Düşünülüyor
yavuz-çelikel' Alıntı:
25 senedir ikisinide kullanırım. Başka birşey düşünmem bile.Yokuş aşağı park etmişsem geri vitese,yokuş yukarı park etmişsem 1. vitese . Haaa birde tekeri kaldırıma dayarım muhakkak.
Aracımı güzelce yıkayıp 1saat sildikten sonra artık yaşlı teyzeler bile balkondan bana laf atıp hakan oglum genemi arabanı çamurlayıp gelicen diye takılmaya başladılar hatta bazıları yanıma gelip gitme arabayı çamurlamaya diye çıkışıyorlar bile ne yapıyım huyum kurusun aracımı tertemiz silip tekrar çamur etmek buda benim en büyük hobim
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
alto' Alıntı:
selam bende arkadşlarınıza katılıyorum.Birazcık boş vaktiniz oluyorsa bunu arazide arabanızlageçirmek isteyeceksiniz.Heleki altınızda arazi canavarı bir chorekeniz varken saplantı olacak eminim.Önceki arabam 97 v8 chorekeydi ve araç arazide asfalttakinden daha keyifliydi.Deneyin vazgeçemiyeceksiniz.hayırlı olsun Yalovadan ALTAN "
altan bey yalovanın neresindensiniz ,ben kadıköy,kurtköy yolu üzerinde oturuyorum .
iyi akşamlar Orhan bey işler biraz yoğun olduğu için her akşam siteye giremiyorum.Oyüzden hemen cevap yazamadım kusura bakmayın.Taşköprü sanayinde kamyon üzerine yedek parça ve oto tamir dükkanımız var. (Aydınlar oto tamirhanesi)Yolunuz düşerse kahve içmeyede beklerim saygılar.
Bende arabayı yeni yıkata bildim, yıkamacıda, yıkanan aracın benim olduğunu bilmeden ,attıp tutan insanlarla yan yanaydım ,ne deliliğimiz kaldı ,ne zenğinliğimiz ,hatta bir yurdum insanı ,işi birazdaha ileri taşıyarak milli sevete zararımızdan felan bahsetti, yıkamacı cocuk yanımıza gelip HAZIR BEYİM dediğinde,kameramın yanımda olmadıına çok üzüldüm. ;D ;D ;D ;D ;D
ORHANBIYIKLI' Alıntı:
Bende arabayı yeni yıkata bildim, yıkamacıda, yıkanan aracın benim olduğunu bilmeden ,attıp tutan insanlarla yan yanaydım ,ne deliliğimiz kaldı ,ne zenğinliğimiz ,hatta bir yurdum insanı ,işi birazdaha ileri taşıyarak milli sevete zararımızdan felan bahsetti, yıkamacı cocuk yanımıza gelip HAZIR BEYİM dediğinde,kameramın yanımda olmadıına çok üzüldüm. ;D ;D ;D ;D ;D
alto' Alıntı:
iyi akşamlar Orhan bey işler biraz yoğun olduğu için her akşam siteye giremiyorum.Oyüzden hemen cevap yazamadım kusura bakmayın.Taşköprü sanayinde kamyon üzerine yedek parça ve oto tamir dükkanımız var. (Aydınlar oto tamirhanesi)Yolunuz düşerse kahve içmeyede beklerim saygılar.
Geçtiğimiz çarşamba şaşmaz sanayide bir boyacıyla işimiz vardı orda ayak üstü konuşurken gözüm karşıda serviste bekleyen defender ları gördü dedim burda servismi var falan boyacı bırak abi bunları deli bunlar her hafta her hafta gidiyolar arabaları batırıyolar bi yerlerini kırıp geliyolar bir de birbirine gülerek şöyle battım böyle kırıldım diye anlatıyorlar bunların yaptığı akıl karımı dedi ;D ;D ;D
Garibim ne bilsin baltayı taşa vurduğunu megane ile gitmiştim yanına
3 yıldır enduro motorsiklet kullanıyorum. eve 2 kez çamurlu gelince annemden fırçayı yemiştim ;D baktım olmuyor yıkamacıya uğrayıp gelmeye başladım. son dönem defenderlara ilgi duymaya başlayıp, bilgisayardan resimlerini gösterdiğimde bu askeri araç napacaksın, hurda bu, ne 1987 model mi? tarzı sorularla sıkça karşılaşır oldum. motoru satıp bunu alacağım dediğimde eleştiriler kesiliyor
Doğal florayı bozduğumuz çevreye zarar verdiğimiz fosil yakıtlar sonucu atmosferi kirlettiğimizi idda edip sürüler halinde barlarda sigara dumanı ve bol birayla dünyanın dengesini kurtaranları da unutmayalım lütfen ;D ;D ;D
Temel ormanda ağaç kesiyormuş, o sırada çevreciler de ormanda yürüyüşe çıkmışlar, Temel'i bu vaziyette görünce Doğa'nın dengesini bozduğunu söyleyip bir güzel pataklamışlar... Temel üstü başı perişan halde köye dönerken Dursun'a rastlamış, Dursun;
- Ula Temel bu ne hal böyle? diye sormuş, Temel de anlatmiş;
- Orman'da ağaç keseydum, birden kalabaluk pir grup Doğan'in yengesini bozmişum diye dövdü peni, halbuki ne Doğan'i taniyruuum, ne de yengesuni..
Orhan Bey ben biliyorum, yurdum insanı bu gibi konularda çok duyarlıdır. Toplanan vergilerin yerinde harcanıp harcanmadığını kuruşu kuruşuna takip eder, gerekirse anında hesap sorar.
Araçları kendi paramızla alıp vergi, yakıt, bakım gibi giderlerini biz karşılıyor olsakta ; düzgün ve temiz kullanmazsak bizleri de affetmez.
Mustafad' Alıntı:
Orhan Bey ben biliyorum, yurdum insanı bu gibi konularda çok duyarlıdır. Toplanan vergilerin yerinde harcanıp harcanmadığını kuruşu kuruşuna takip eder, gerekirse anında hesap sorar.
Araçları kendi paramızla alıp vergi, yakıt, bakım gibi giderlerini biz karşılıyor olsakta ; düzgün ve temiz kullanmazsak bizleri de affetmez.
Onların standardına uyarsak sorunyok ,ama oda mümkün değilki , bir arabaya para verip, kaza olusa diye garaja çekip ,sadece hafta sonu migrosa gidilip hafta arası ,otobüs dolmuş yaşanmazki. kilometrede ne yaşandığıyla değil,ne yaktığıyla ilgilenirler .
,yolda taş görseleler,taşı oradan almak yerine , ambulans çağırırlar ,kaza olursa ambulans hazır olsun diye,
vergiler konususundada çok haklısın baksana ülkemizde tek kuruş kaçak yok. ben şahidim
Artık offroadcuya adınız çıkınca değişik taleplerle karşılaşıyorsunuz
örneğin arkadaşlarınız aracınızda bir yere gidiyorsunuzz
-hadi kaldırımdan gitseneee
-hadi bak tam yeri şuradan çık bakalımm
-arabayı kaldırıma park etsene oğlum ;D ;D ;D