disco 1 3,9 mu 4,6 mı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan rasimpeh Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 25
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,431
Ynt: disco 1 3,9 mu 4,6 mı

benim aractan beklentilerim konfor hususunda rahat olması. uzun yolculukları çok yapıyorum. antalya da dağ gezilerine çıkıyorum. arazi performansı iyi olması. kronik sorunları olmaması olsa bile az olması. üzerinde istediğim şekilde değişim yapabilmek istiyorum.

Etiketler

rasimpeh' Alıntı:
benim aractan beklentilerim konfor hususunda rahat olması. uzun yolculukları çok yapıyorum. antalya da dağ gezilerine çıkıyorum. arazi performansı iyi olması. kronik sorunları olmaması olsa bile az olması. üzerinde istediğim şekilde değişim yapabilmek istiyorum.

toyota bu ;D

konfor beklentinizi eğer ki Jeep CJ, Land Rover Defender, Toyota FJ 40 tarzı iş makinalarında aramıyorsanız...
Jeep Cherokee grubu, Toyota LC grubu, LR Discovery grubu araçlar fazlasıyla ama fazlasıyla karşılayacaklardır. her ne kadar arazi özellikleriyle donatılsalar da esas olan yolcu konforu benim gözlemlediğim.
Uzun yolculuk arzunuzla ilgili yukarıda söylediklerim aynen geçerli
gelelim kronik sorun kısmına, kronik sorunu olmayan marka var mı bilmiyorum en azından benim bindiğim eşşeğin var ;D
Toyota sorunsuzluk konusunda boy farkıyla önde ama parça fiyatları konusunda biraz pahalı.

artık gönlünüz hangisini istiyorsa hangisi ile başedebileceğinizi düşünüyorsanız o yönde uğraş verin.
Disco alacağım zaman siteden bir abimiz bana sakın binmeden kullanmadan alıcı olma ya çok seversin ya da nefret edersin demişti aramız iyi şimdilik :smiley:

kolay gelsin

araca bindim. sürdüm. hastası oldum. ama 80km de 50 tl yakınca biraz ürktüm.

lpg de km de 62,5 kuruş yaktı. araştırdığım kadarı ile 35 kuruş diyorlardı. nerdeyse 2 katı. düz mantıkda okuduğum her rakamı iki ile katladğımda sıkıntı büyük oluyor.

LPG'de 62,5 kuruş çok fazla,
ben en cok gaz pedalıyla oynadığım zamanlarda o rakamları gördüm, allah bir daha göstermesin ;D
kullandığınız aracın lpg sistemi veya araçla ilgili sıkıntı olabilir baz almayın.
ama hangi şehirde olduğunuzu bilmiyorum 45-50 krş şehir içi gözönünde bulundurun
uzun yolda zaten olabildiğince düşüyor ama bu kısımda da çok hayalci olmayın, 1.6 motor gibi yakmıyor artık son lpg zamları maalesef bu çizgiyi aştı.
ortalama da 35 krş yakarsınız uzun yolda.
günlük araç olarak kullanacaksanız ve maddi olarak zorlayacağını düşünüyorsanız hiç V8 almayın, olan bir arkadaş bulun ;D
bende hem fiesta hem de işyerinin focusu var ekstra olarak, o yüzden ya hafta sonları ya da işten gelince akşam keyfi yaptığım bir araç.
yoksa tahammülü zor bilmenizi isterim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,955
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
aygut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR