KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Uzun düşüncelerden sonra Enderinde katkılarıyla Disco 1 (95-96-97 otm) almaya karar verdim. Ankara'dan kolay ayrılamadığım için burada aracını satmak isteyenlerin veya tavsiye edebilecekleri araç olanların yardımlarını bekliyorum.
Uzun düşüncelerden sonra Enderinde katkılarıyla Disco 1 (95-96-97 otm) almaya karar verdim. Ankara'dan kolay ayrılamadığım için burada aracını satmak isteyenlerin veya tavsiye edebilecekleri araç olanların yardımlarını bekliyorum.
Ben aracımı satıyorum model yükselticem (dısco 2 almayı planlıyorum ) bnde disco 1 var teknik detay ve özelliklerini sahibinden .com a yeni koydum ilan aktifleşir aktifleşmez eger düşünürseniz gönderebilirim.
Gercekten temiz ve bakımlıdır saten görüceksiniz tüm bakımlarını titizlikle yaptım ve yaptırdım.
=( MALESEF İSTANBULDA AMA ARACIM TEMİZDİR EN SON BAKIMLARINI GECEN HAFTA YAPTIRDIM MASLAK OTO SANAYI OKTAY USTANIN ELLERİNDEN GECTİ .
DETAYLI BİLGİLERİ
benim arkadaşımda 97 model v8 manuel vites temiz disco var motoru yeni yapıldı ve bakımlı bir araç çok hesaplı verecek (17 civarı) ilgilenirseniz bana özelden mesaj atın selamlar
benim arkadaşımda 97 model v8 manuel vites temiz disco var motoru yeni yapıldı ve bakımlı bir araç çok hesaplı verecek (17 civarı) ilgilenirseniz bana özelden mesaj atın selamlar