Disco 2 mi satıyorum.... Sizce hangisini almalıyım ?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Supercose Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,713

Supercose

One Life, Live It
Herkese selamlar ;

2001 Disco 2, 235.000 km. satmayı düşünüyorum. ( Ağır off road hiç yapılmadı / az çamur az toprak arabası ) Hem biraz km. düşürmeye hemde biraz model yükseltmeye ihtiyacım var.

Sizce hangisini almalıyım ?

2004 veya 2005 2.0 Td4 freelander mi yoksa daha 23.000 km. de 2008 çok temiz ve fiyatı da çok uygun olan bir Grand Vitara 2.0 mi ?

Disco 2 den sonra çok zor olacağını bende biliyorum ama yorumlarınıza veya alternatif araç tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Teşekkürler

Etiketler
Ynt: Disco 2 mi satıyorum.... Sizce hangisini almalıyım ?

ben olsam disko 2 yi satıp ikisinide almam...disco için 235000 km çok olmaması lazım, ben 240000 km de scenic satmıştım motorunda en ufak bir sorun yoktu (tabii ustalarım daha iyi bilgi verecektir)...

Disco dan sonra hiçbirşeyin aynı keyfi vermeyeceğini biliyorum ancak yavaş yavaş sorun çıkartmaya başladı.

Motorda hiçbir problem yok ama incik boncuk fazla sorun çıkartıyor. Malesef parça bulmakta artık eskisi kadar kolay olmuyor. Hele İzmir de iyice zor.

Supercose' Alıntı:
Disco dan sonra hiçbirşeyin aynı keyfi vermeyeceğini biliyorum ancak yavaş yavaş sorun çıkartmaya başladı.

Motorda hiçbir problem yok ama incik boncuk fazla sorun çıkartıyor. Malesef parça bulmakta artık eskisi kadar kolay olmuyor. Hele İzmir de iyice zor.
anlıyorum, hayırlısı olsun, o zaman grand vitara 2.0 bence....

Supercose' Alıntı:

Merhaba,
Bende de 173 bin'de 98 disco 1 var. İleride ne gibi sorunlarla karşılaşabilirim merak ettim:smiley: İncik boncuk derken aracın beyin veya elektronik aksamlarından mı kastediyorsunuz?

Selamlar ;

Disco 1 de çok fazla elektronik arıza yaşayan duymadım.

Ben Disco 2 Td5 kullanıyorum. Disco 2 disco 1 'e göre çok daha fazla elektronik aksamlarla dolu.

Hele Disco 2 Td5 te araçta neredeyse bozulmayan, arıza çıkarmayan elektronik aksam kalmadı. Fren beyni, TC, farlar, stoplar, pusula, aynalar, vs vs hatta anahtarın içindeki ufacık çip bile arıza çıkarttı. :smiley:

Her aracın başına gittiğimde acaba bugün nasıl bir arıza çıkıcak diye düşünüyorum. :smiley:

konu ile alakalı değil ancak izmir de bir tanıdığımda 2006 model range rover hse var, 120 km/h civarında araç kasılıyormuş ve oda aracı yetkili servise göndermiş, servisteki amcalar önce şöyle bir turlamış ve arızanın otomatik şanzımandan geldiğini söylemişler..tamir yoluna gideceklermiş ancak tamir edilemez ise en kötü ihtimal ile şanzıman değişirmiş, sadece şanzımanın fiyatıda 22500 avro imiş :p
bu ne ya bu rover bu kadar dayanıksızmı? ;D

Range'in parçalarının gerçekten pahalı olduğunu duymuştum :smiley: Ama range'lerle ilgili fazlada bilgim yok :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,954
Kaydolan Son Üyemiz
İbrahimdd

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR