Disco cam fitili/lastiği

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayt07 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,518

ayt07

LR Discovery I 95 V8
Yer
Antalya
Merhaba arkadaşlar,
Forumda arattım ama bulamadım...
Benim 95 v8 disco için ön cam fitili yada lastiği ihtiyacım var biraz yıpranmış durumda görüntüsü gözüme batıyor da :smiley: Fiyatını parçacıya sordum çok pahalı maalesef 4 parça ve 300 tl civarı
Dün camcıya sordum aynısından bulamayız kendi parçacısından temin etmek gerek dediler. Sizlerin önerisi ne olur yan kısımdaki parçalar oldukça sağlam üst ve alt parça kötü durumda, birde sökülen parça yerine takılabilir mi ? Nereden hesaplı bulurum yada hesaplıya denk gelir ?
Aracıma bişey ler yapıyorum bu aralar oldukça da keyif alıyorum, ufak ufak halletmek istiyorum bazı işlerini . selamlar murat

Etiketler
Ynt: Disco cam fitili/lastiği

cam fitilini aracımı toplarken ben de değiştirmiştim. geçen sene huma oto dan temin etmiştim fiyatı da 200 tl (+-) civarı idi

Ynt: Disco cam fitili/lastiği

teşekkürler Huma dan sordum bende yaklaşık 300tl olunca farklı bir alternatif bulmaya çalışıyorum. maşllah motordaki bir cok parcadan pahalı bu fitiller :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,066
Kayıtlı Üye Sayımız
166,966
Kaydolan Son Üyemiz
Baki42

Çevrimiçi üyeler