DİSCO TD5 SONRASI V8 CESARETİ HK. YARDIM

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Ejrin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,305

Ejrin

Kamp I
Yer
Ataşehir
Merhaba, forumun takipcisi olmakla beraber şu ana kadar 2002-2003 model olamak üzere toplam 4-5 yıl td5 kullandım. son td5 mi yakın zaman önce konut alma amacıyla sattım ekte siyah araç.

aradan 6 ay geçti ve affınzıa sığınarak kaşıntım tuttu. ancak malum nakit sıkışıklılarda yok değil. Gonlum aklım disco da kalınca baska araclara yonelemiyorum. param olcusunde disco 2 v8 bakıyorum.
beni tek ürküten lpg yakıtları, bu konuda forumu altına üstüne getirdim. yinede dizelde 35-40 krş yaktığımı düşününce bu sevdadan vaz mı gecsem endisesindeyim. acikcasi gaza gelmek istiyorum.
benzilide 18-22 litre yakar düşünüyorum tespitlerim arastırmalarım sonucu standart haliyle.

bu arada ben v8 i ciddi bir arac ve td5 e gore kafa kaldırır diye dusunuyordum. hiç kullanmamıştım şimdiye kadar taki bu haftasonu ilk v8 i kullandım istinye yokusunda. chipli bir td5 ten ote bir arac gelmedi gozume..
hatta bu aracın testinden sonra avcılarda bir td5 e bakmaya gittik, arac 150,000 km de ilk sahibindendi. borusan bakımlı falan. aracı bu forumdan rıdvan ile beraber test ettik, v8 den aşağı yanı yoktu. benim daha once kullandığım td5 sanırım biraz sagırdı . neyse cok uazatmadfan V8 kullanıcıları desteğinizi bekliyorum. bu arada test ettiğim arac aşağıda. linkini veriyorum. bilgisi olan varsa memnun olurum bu arac alınır mı?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-land-rover-discovery-4-0-v8-x-clusive-40814906/detay/

L.R.DİSCOVERY 2 SEPET-SİS (7).JPG

disco 2 v8.JPG

Etiketler
Ynt: DİSCO TD5 SONRASI V8 CESARETİ HK. YARDIM

2003 modelin yakıtından ziyade vergisi sizi baya üzecektir. kişisel fikrim TD5'den sonra V8 iyi cesaret ister :smiley: chipli TD5 ile V8 arasında fark var mı bilmiyorum uçak olmasını da beklemeyin ağır araç çünkü :smiley:

Ynt: DİSCO TD5 SONRASI V8 CESARETİ HK. YARDIM

chipli td5 de kullandım. v8 ses olarak daha başka..güç olaraksa arkadaşlarımın lc ve 4.7 5.2 grand serisi gibi değil ama bu vergi şartlarında 4000 cc ancak kaldırabiliyorum model 2003 olunca..
aracı aldım. kadosan da Yusuf usta landi marka lpg montajını yaptık. üst port ,ön bar ,ışıklar vs siparişlerini verdik.
şuan ilk depoyu doldurdum. 70 lt tank koyduk bagaja, net 62 lt aldı. aslında 55-56 alması lazım ama 62 lt aldı.
3-5 depo sonrası olcumlerimi burdan paylaşırım.

bunlarla beraber erez oto da tavan döşemesi ve lpg tank muhafazası (bagaj) çok güzel . Kerim usta bu konuda cok iyi, daha önce 2 farklı discoda tavan yaptırdım. Simdiki işçiliğigörünce memnun kaldım.

ilerki günlerde detayları veririm..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR