<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 139776" data-quote="troyexplorer" data-source="post: 1495386"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/forum/goto/post?id=1495386"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-1495386">troyexplorer' Alıntı:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
<a href="https://www.gezenbilir.com/konu/2001-model-lr-discovery-td5-duzeltme-ve-yenileme-calismalari.114381/" class="link link--internal" data-proxy-href="/forum/proxy.php?link=https%3A%2F%2Fwww.gezenbilir.com%2Fkonu%2F2001-model-lr-discovery-td5-duzeltme-ve-yenileme-calismalari.114381%2F&hash=65d2c4d621b908930ab5891dda388878">2001 Model Lr Discovery Td5 Düzeltme Ve Yenileme Çalışmaları</a><br />
Bu konuyu baştan sona oku , o yaptıklarımı yapmak için hiçbir land ustasından destek almadım<br />
Sağdan soldan çıkma parça toplayıpta yapmadım , orj parçayı o zamanki kura göre alınabilecek en uygun neresi varsa ordan getirterek yaptım , bi kuruş işçilik ödemedim , malolduğu paraları çok iyi biliyorum, sonuç aracımı alan arkadaş hala arada arayıp allah razı olsun sorunsuz kullanıyorum diyor , inşallah senin aracı alan arkadaşta aynı dileklerde bulunabilir ama sanmıyorum
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote>Valla bende uyguna almıştım aracı,az daha kullansaydım,ufak bi servis açardım,zaten ithalat yapıyorum,bi de Land Parçası işine girerdim,herhalde bırakın motor şanzumanı,kablo ,hortum,keçe oring,tıkırtı,kelepçe detaylarına giren kendim kadar bi Süleyman Kaptanı tanıdım.Satalı bayağı oldu,alana hayırlı olsun,bu zamana kadar çom şükür bir kez bile aramadığına göre alış fiyatımın çeyreği kadar yaptığım masrafa değmiş.Sözün özü,elinden iş geliyorsa,(dizel,şanzuman,vs.),katalog okumasını biliyorsan,zamanın bol ise,paranda alış maliyetinin en az yarısı kadar daha varsa,15 yıllık aracı,bi 15 yıllık hale getirirsin.Değip değmeyeceği artık kişinin kendine kalmış.Ha bir de en ayar olduğum şey servise,tamirciye (isim önemli değil) aracı götürdüğünde şurasıda değişmeli ama sen bilirsin lafı.Kafan orda kalır rahat süremezsin.Gamsızsan zaten sorun yok,bin görürdüğü yere kadar.</div>