Discovery 1 Almak İstiyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mimesin86 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,503
Ynt: Discovery 1 Almak İstiyorum

PrometheusTR' Alıntı:
ana Lexus gitti mi :S Üzüldüm yaa... Çağlar Abi ile kulaklarını çınlatmıştık sen aldıktan sonra.

evet malesef gitti, ama şartlar içinde en doğrusunu yapmak önemli. Param olunca yine alırım vx80 yada lexus ama o ikinci şehir arabası olmadan bir daha asla tek arazi aracıyla şehirde gezmem :smiley:

Etiketler

Kürsad yeni aracın hayırlı olsun.... Güle güle kullan... Lexus unu sattığını gördüm zaman bayağı üzülmüştüm.... Çok emek vermiştin... Aland asatana da hayırlı olsun... Yeni aracın fotograflarını bekliyoruz... :D

bekece' Alıntı:
Kürsad yeni aracın hayırlı olsun.... Güle güle kullan... Lexus unu sattığını gördüm zaman bayağı üzülmüştüm.... Çok emek vermiştin... Aland asatana da hayırlı olsun... Yeni aracın fotograflarını bekliyoruz... :D

Çok teşekkürler :smiley:

yeni bir başlık açıp yapılanları paylaşıcam :smiley:

Yeni aracın hayırlı olsun Kürşad.

Esin sanada hayırlısı diyelim.
Geçen seneki konuna bi göz attımda hatırlatmak maksadıyla.
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29267.0

takip ve selamlar lexus gitmiş başkası gelmiş birşeyler yer değişmiş anlamadım ama yinede hayrlı olsun diyeyim.

Arkadaşlar uzun süredir siteye giremiyordum. Cevap yazamadığım için kusura bakmayın. Benim araç planı sanırım ertelendi yine çünkü beklenmedik harcamalar çıktı. Dolayısıyla benim disco biraz daha ertelendi :( Hayırlısı olsun bakalım ne diyelim

hayrırlısı diyelim kimi zaman olur böyle haller.sağlık olsun.deve ve pul hikayesi de bazen olabilir.

Ömer kardeş hikayedir.derler ya ..adam evde bahcede her ne ise meşgul olurken oğlu nefes nefese geliyor baba baba pazarda deve 1 pul a satılıyor hadi gidip alalım . Belkide bir kac tane alacak.adam dur oğul dur olmaz oğul direnir ama fayda etmez.Gel zaman git zaman gün gelir yine pazar panayır.Baba oğulu çağırır al şu bin pulu (lira aeuro yeşil)her ne ise git 1 deve al der.Oğul derki baba deve nin tanesi bu kadar sen ne ediyorsun.Benim dediğim zaman alsaydın bin deve alırdın.(ben bu arada çüş deve diyorum DEVE lojistik mi kurcen leen.)neyse Baba der oğlum fazla konuşma git bir tane al gel işte.Toparlarsak... derki paran olmadığı zaman istediğin kadar ucuz olsun alamazsın.(uyuz bir deve de olsa)Paran ğani olduğu zaman da kesenin ağzını acarsın sadece GİT VE AL dersin.Şimdiki sonradan görmelerin kendilerine kızlarına ve hatunlarına aldıkları asfalt dinazorları gibi ....gibi...Yoksa hikaye KUTUP efendisinin çöl fantezisin den ırak bir meseledir volga kenarında.Selam ve muhabetle.

freegraf' Alıntı:
Ömer kardeş hikayedir.derler ya ..adam evde bahcede her ne ise meşgul olurken oğlu nefes nefese geliyor baba baba pazarda deve 1 pul a satılıyor hadi gidip alalım . Belkide bir kac tane alacak.adam dur oğul dur olmaz oğul direnir ama fayda etmez.Gel zaman git zaman gün gelir yine pazar panayır.Baba oğulu çağırır al şu bin pulu (lira aeuro yeşil)her ne ise git 1 deve al der.Oğul derki baba deve nin tanesi bu kadar sen ne ediyorsun.Benim dediğim zaman alsaydın bin deve alırdın.(ben bu arada çüş deve diyorum DEVE lojistik mi kurcen leen.)neyse Baba der oğlum fazla konuşma git bir tane al gel işte.Toparlarsak... derki paran olmadığı zaman istediğin kadar ucuz olsun alamazsın.(uyuz bir deve de olsa)Paran ğani olduğu zaman da kesenin ağzını acarsın sadece GİT VE AL dersin.Şimdiki sonradan görmelerin kendilerine kızlarına ve hatunlarına aldıkları asfalt dinazorları gibi ....gibi...Yoksa hikaye KUTUP efendisinin çöl fantezisin den ırak bir meseledir volga kenarında.Selam ve muhabetle.

İyiymiş... :smiley:) ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,954
Kayıtlı Üye Sayımız
166,955
Kaydolan Son Üyemiz
meh

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR