Discovery 1 İçin Demir Tampon

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan nrlates Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,412

nrlates

GAZROVER (Nurullah Ateş)
Yer
İstanbul
Telsiz Çağrı Kodu
123
Yeni aldığım Disco 1 aracımı yavaş yavaş off road a hazırlamak istiyorum.
Elimizde hazır bir vinç bulunduğuna göre tampon yaptırmam gerekiyor diye düşünüyorum.
Gerçi hala lastik sorununu çözemedim ama daha çamurlara var nasıl olsa diyerek.
Müsait yaz günlerinde araçlarımızı yavaş yavaş hazırlayabiliriz herhalde.

Elinde Disco 1 için demir tampon çizimi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.
Ayrıca kaça ve nerde yapıldığını bilen arkadaşlardan da yardım bekliyorum.

Teşekkürler.

Etiketler
Ynt: Discovery 1 İçin Demir Tampon

aynı talep bendede mevcut
eski sanayide bir usta olduğunu duydum ama adı ve telefonu yok bilgisi olan arkadaslardan yardım lutfen

Arkadaşlar;

Benim tamponu Ümraniye, İstanbul'da Ünal usta yapmıştı. kendisi ile görüşüp yaptırabilirsiniz. 532 465 6634

[attachment=1]

08062010.jpg

Evet ünay ustaya bende telefonla ulaştım. Tesadüf evede yakın kendisine uğrayacağım.
Ayrıca bi arkadaşımız bana tampon çizimi gönderdi. Kendi yapma imkanı olan arkadaşlara bende gönderebilirim.

nrlates' Alıntı:
Evet ünay ustaya bende telefonla ulaştım. Tesadüf evede yakın kendisine uğrayacağım.
Ayrıca bi arkadaşımız bana tampon çizimi gönderdi. Kendi yapma imkanı olan arkadaşlara bende gönderebilirim.

cizimleri gönderin bana

benimde bir disko 1 alma niyetim var sizin araclar V8 mi yoksa dizelmi ?

Selam Dursun usta.
Benim araç V8 i 1996 model.
Değiştirebilirim. Bana bir mail adresi verirseniz size mail atarım.

nrlates' Alıntı:
Selam Dursun usta.
Benim araç V8 i 1996 model.
Değiştirebilirim. Bana bir mail adresi verirseniz size mail atarım.

dursun_usta@hotmail.com Adresine gömderirseniz sevinirim

selam
çizimleri benimlede paylaşırmısınız

Pazarlama@efetrans.com

Selamlar
Ender

ben bodrumda yasıyorum
cızımleri bana da gonderirseniz burada yaptırma imkanı arayacagım
unalacun@gmail.com
sevgiler

Tampon çizimi bulmak biraz zor. Tavsiyem, internetten beğendiğiniz tamponların fotolarını bulup, varsa monte edilmemiş halinin değişik yönleri ile birlikte, ustanıza gidip araç başında konuşmak. Hazır yapılmış bir ürün almadığımız için, araç olmadan ve istediklerinizi belirtmeden yapılacak her tampon gözünüze batacaktır.

kolay gelsin.

Benim imkamlarım biraz müsait olduğu için ne yapılabileceğini az cok görebiliyorum.
Ayrıca sanayinin içinde olduğum için yap boz çok kolay oluyor.
Tamponun kartondan maketini yaptırdım. Şimdi araç üzerinde deneyip beğenmediğim yerlerini değiştirebilicem.
Bu imkanları olmayanlar çizimi aynen kullanabilir. Bu çizimle yapılan tampon resimleri ve uygulanmış halleri var.
Bunuda bulup yayınlamaya çalışırım.
Çizimi isteyen arakadaşlara mail attım.

Çizimleri isteyen arkadaşlara gönderdim. Yapılmış resimlerini gösteren bir web adresi ile birlikte.
Umarım yapalan resimlerini yayınlarlar.

Selamlar,
Sonunda Disco aracım için Demir Tampon yapabildim.
Daha önce sizlerden isteyenlerede gönderdiğim çizimlerle yaptığım tamponun bitmiş halinin resimlerini yüklüyorum.
Ve tabi yorumlarınızada bekliyorum.

Tampon yapım aşamasındaki resimleri malesef çekemedim. Fakat isteyenlere yardımcı olabilirim.
Tamponu açtığımda vincide sökmek istedim. İyikide sökmüşüm. Dişlilerde Gres yağı olduğunu düşündüğüm çamur bir katman vardı.
tamamen temizledim.
Ama topladıktan sonra neyi yanlış yaptıysam çalışmadı. Şimdi tekrar açmam gerekecek.
Bu konuda yardım bekliyorum.

35mr38k.jpg

IMG_9190.jpg

IMG_9201.jpg

IMG_9196.jpg

IMG_9205.jpg

tampon super olmus
bende tampon işini bir sekilde hallettim
arkadaslar on arka far koruma arıyorum yardımcı olabilirmisiniz
sevgiler
unal

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,819
Kaydolan Son Üyemiz
erenbey44

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR