Discovery 2 18' Ferrari Jant ve Lastik seti

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Tempus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 20
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,363

Tempus

Nissan Patrol SD33 Turbo
Yer
istanbul
16 jant ve Mt lastiklere geçtiğim için, aracımın üstündeki orjinal Jant ve lastikleri satıyorum.

18 inc ferrari jantlar 5 adet ve 4 tane Goodyear Wrangler HP All Weather az kullanımış lastik. (3-4 ay şehir içinde kısa yolda) Lastik ölçüleri 255 / 60 /18 stepne deki jantta aracın fabrika orjinali ona 255 / 55 /18 lastik var.

Jantlar discovery 2 ve range roverlara uyumlu.
2250 tl istiyorum. Lastikler Maltepede görmek isteyenler özelden mesaj atabilir.

Saygılarımla.

[attachment=1]
[attachment=2]

IMG_8098.jpg

IMG_8101.jpg

Etiketler
Ynt: Discovery 2 18' Ferrari Jant ve Lastik seti

kürşat bey size telefonla ulaşabilmem için numaranızı mail atarsanız sevinirim
ersaelektronik@gmail.com

eray7878' Alıntı:
kürşat bey size telefonla ulaşabilmem için numaranızı mail atarsanız sevinirim
ersaelektronik@gmail.com

Merhaba, lastik ve jantlar satıldı malesef

Arazi şeyinde ferrari janti..
tiskinççç ben daha ne diyim.

Kurşatt eski yazilarini gorunce yuzun kizariyomu hiç
hani bana ove ove bitiremiyodun ya

RedlinE' Alıntı:
Arazi şeyinde ferrari janti..
tiskinççç ben daha ne diyim.

Kurşatt eski yazilarini gorunce yuzun kizariyomu hiç
hani bana ove ove bitiremiyodun ya

Ben discovery 2nin hala iyi yanlarını söylüyorum, bazı fikirlerim değişsede asla kötü araba demem. Senin arabanada kötü demiyordumki , dediğim şuydu turbo dizel discovery 2 den 2 tane fiyatına 1 tane TYT alıyorsun çok pahalı o yüzden TD5 mantıklı alet. Halada bu açıdan bakınca öyle. Ama dersenki sert off road kullanımı için, o zaman paran varsa vx80 yoksa discovery 1 yada RRC bobtail. :smiley:

Arkadaşim benim aracin ayarina getirmek için cem o araca ne kadar masraf etti acık yureklılıkle soylermısın.

naptı arazıde sorun yasamıyım bastımmı kontaga konforlu uzun yol ve de arazı performansı ee kaça

RedlinE' Alıntı:
Arkadaşim benim aracin ayarina getirmek için cem o araca ne kadar masraf etti acık yureklılıkle soylermısın.

naptı arazıde sorun yasamıyım bastımmı kontaga konforlu uzun yol ve de arazı performansı ee kaça

Ceme bakma sen o normal diil ;D Bence zaten Discovery 2 TD5 temiz toparlarsan iyi bir seyahat ve hafif off road arabası, Ağır off road yapması için yine 50-60 lara varan bir maliyet var. O zamanda işte dediğin gibi vx80 parasına geliyor, Avantajı 2500 turbo dizel, insan gibi kullanırsan ekonomik olabilir bizim araçlara göre. TC sistemi, iniş kontrol sistemi, Ace sistemi çok başarılı sistemler.

ama sağlamlık ve orjinal kilitler konusunda vx80 le kıyaslanmaz.

Benim hesabım çok basit

15 000 in varsa suzuki veya RRC
25 000 in varsa discovery 1
40-50 000 in varsa vx80
100 000 doların varsa FJ Cruiser :D

Discovery 2 konusundada, Cem deki araç ayrı bir konsept şu an , 35 lastik, ön arka ARB ve TC sistemi kırılmadığı sürece yürür. Ama bende senin gibi düşündüğüm için satıp vx80 aldım. Yani o maliyete çıkınca discovery 2 benim için anlamsız oldu.

aklin yolu bir turbo dizel bir makina hem saglam olmasi için 80 parasi harcaniyorsa 80 alinir. Cem şimdi mutlu ama ilerde araç km yapinca tekrar dediginiz gibi 2 arazi 3 sanayi

RedlinE' Alıntı:
aklin yolu bir turbo dizel bir makina hem saglam olmasi için 80 parasi harcaniyorsa 80 alinir. Cem şimdi mutlu ama ilerde araç km yapinca tekrar dediginiz gibi 2 arazi 3 sanayi

valla ben turbo dizel araç alırsam anca fabrika garantisi olan bişey alırım yani sıfır ;D

Evet haklisin kim istemezki 15 bin vergisi olan bir makine al araziye gir çamurla gel evin onunde birak .çamurlu evin camindan bak çamurlu haliyle zevk al.

Paran olsa bile vx80 sağlamlığında ve güvenilirliğinde günümüzde paranın alabildiği bir araç varmı ki sıfır üretilen, ya salıncaklı sisteme geçti çoğu, ya her ıvır zıvırı elektronik, beyinli, sensörlü vs. Mahşerin son atlısı vx80 8)

Tempus' Alıntı:
Paran olsa bile vx80 sağlamlığında ve güvenilirliğinde günümüzde paranın alabildiği bir araç varmı ki sıfır üretilen, ya salıncaklı sisteme geçti çoğu, ya her ıvır zıvırı elektronik, beyinli, sensörlü vs. Mahşerin son atlısı vx80 8)

rubicon var, 2.8 tas gibi motor :smiley:

37" lere banamısın demiyor..

Amerikada tanidiginiz varsa neden olmasin.

birde rahat bir adam olmaniz lazim.
araçlar bir yildan sonra içerde saglam ses yapiyor.
birde yolda durma sorunu vardi çozdulermi o işi bilmiyorum

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,944
Kayıtlı Üye Sayımız
166,714
Kaydolan Son Üyemiz
rsl54

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR