<div class="bbWrapper"><b>Ynt: Discovery 2 İlanları Nasıl Analiz Edilir?</b><br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Yada dediğiniz gibi motor içeriğini a dan z ye bilmek gerekirki buna gerek varmı oda ayrı bir konu.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
Tamir yapabilmek için a'dan z'ye bilmek gerekli evet, ama arabada bir problem var mı yokmu şüphelenecek kadar bilgi edilebilmek için o kadarını bilmeye gerek olduğunu zannetmiyorum, ama öte yandan ne kadar para o kadar köfte, evet. Ben arada bir vakit buldukça araştırıyorum belki ucuz yollu birşeyler bulurum.<br />
<br />
<blockquote data-attributes="" data-quote="" data-source=""
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Uzun yıllara dayanan deneyimleri birçok cihazdan öte olabiliyor.
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla ...</a></div>
</div>
</blockquote><br />
O iki yüzü olan bir madalyon gibi, hem öyle oluyor, hem de uzun yıllar boyunca kireçlenen korozyon yapan radyatörlere hararet yapan motorlara öyle bakıp duruyorlar doğru bildikleri seyleri sorgulayıp sebeplerini de araştırmıyorlar, çünkü bilgi kaynakları Türkiye'nin dışına çıkamıyor, arkadaşlarda yabancı dil yok. Şimdi bizde var diye gidip te ukalalık yaparsak ayıp olur ne de olsa pek çok şeyi bizden iyi biliyorlar, ama bu işin de bir çözümünü bulmak lazım malesef. Şahsen antrifiz nasıl değiştirilir değişim sonunda soğutma sisteminin havası nasıl alınır, bu işlem sırasında %50-%50'lik karışım oranı nasıl korunur ve bir tarafımı sıcak su buharı ile yakmadan bu iş nasıl yapılır öğrenip kendim yapmayı ve arkadaşları bu konuda rahatsız etmemeyi düşünüyordum ama malesef arabanın altına baktım bir yığın plastik zımbırtıyı sökmeden radyatörü boşaltan vidaya ulaşamıyorsunuz, ustaya gidince de o ellerindeki aletin ölçtüğü donma noktasının %100 antifriz için en güzel değerde duruyor olması umrumda değil ben radyatör içinde %100 antifriz istemiyorum kardeşim, motorun içinde kaloriferde orda burda kalan eski soğutma suyunu da hesaba katıp bunu %50-%50'ye getirmek, hadi o mümkün olmayacaksa hiçbir şart altında %70'lik antifriz oranını geçmemek gerekiyor, ayrıca sizin ölçü aleti ne gösterirse göstersin bir de onun ölçmediği bazı şeyler var ve o yüzden yeni tip organik koruyuculu antifriz kullanan araçlar hariç bu soğutma suyunun en geç 2 senede bir değişmesi gerekiyor haberiniz var mı, muhabbetleri ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Ustaya ustalık öğretmek zor iş, ne de olsa pek çok şeyi sizden iyi biliyor adam.</div>