Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cemtascioglu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 407
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 62,006
Ynt: Discovery 2 TD5 Arızaları (Ağır Off Road Koşullarında)

Ya Cem sende araba çalışınca sevinir oldun, çıta iyice düşmüş ;D
Ondan benim arabada problem yok diyosun ;D
Kardeş kızma espri olsun dedim. ;)
Araban maşallah çok güzel
cemtascioglu' Alıntı:
ama oyle dunyada tek arıza yaban araclar bızımkılermı bugunde gıttım geldım sıkıntı yok bastım marsa calıstı ;D

Etiketler

Ehueheueheu fena olmuş. Ama ben Huma otonun facebook unu keşfettiğimde Cem beyin aracı vardı.Altında da "En iyi müşterimiz"
yazıyordu.
Benzer olaylar bizde de oluyor.Aracı aldım ki Tuğsan beyin titizliğini bilmeyen yoktur. Araçla bir tur attık. " Cemafer abi direksiyonu
kaplatalım dedim. Arkamda duran Tuğsan beye döndüm; "Hayırlı olsun" Dedim tokalaştık, işlemleri bitmeden direksiyon ve vitegiydirmeleri
kaplanmıştı bile. yaza komple iç döşeme değişecek. Kapı fitilleri, Dış ve alt karoseri bakımı yapılacak inceden bir çürük vs rastlarsam komple
kaportaya girecek, Sonra kaplanılacak vs vs. evladiyelik bir araç olma yolunu tutacak.

ya sıstemde bı sıkıntı yokda kızdırma bujılerının ısınmasını beklemıyo ..... tam kızdıramayınca sogukta ılk marsta calısmıyo tabı ;D

sölemeseydım keske ya nekadar cok arıza yapsın dıe beklıyen warmıs ;D ramocum bak nasıl koruyorum senı ;D

isitma suresi var yeme bizi uzaydan gelmedik bizde
ama senın rum enısten o isitma suresini nasil ayarlicak onu bilmiyor.

Müco benim araba daha yarım marşta alıyor, ;) hemde aküler 70A mutlu 2 yılı geçik,yani yeni değiller.Senin ki nasıl. ;)

bende 1 sn sonra basıyor soguk havalarda 2 marsta calısıyor max 3 ha bu arada marsa basma suresude 1 .2 sn onuda ekleyım gıv gıv gıv gıv yok yanı gıv gıv yapıyor bırakıyor cıhaz bok atmayın td 5 me 3 sn bassa soguk motor kızdırmasız calısır sorun yok nıtekımde 2 yada 3 cu marsta soguk havalarda calısıyor

Arac orjinal cift aku 90 amper marj 24 v basiyor orjinall ben daha ne ekliyim ki tipitip yapmis kardesim arazi araci bu. Senin bagajda kutularda falandi dimi bir aku Hocam nasil oluyo simdi o eve falan cikarmiyasin yanlislikla bagajda avadanlik kutusunda akumu olur lenn

Cem kaşındı bu başlığı açıp bende bişey diyorumiyorumki artık ;D

Pelus bende yoruldum artik ya zaten isteyim hattin basinda rahat birakin yoksa istanbul ac kalir yarin :smiley:

elle gidip hamuru yoğurup fırında ellerinle pişiriyorsun dimi yazık sana ;D ;D ;D

Onlar eskidende be dostum artik kazana neyin ne kadar gelecegini proglamliyosun geliyo 2 saat sonra paketlenmis al mali diger taraftan.

bende 1 sn sonra basıyor soguk havalarda 2 marsta calısıyor max 3 ha bu arada marsa basma suresude 1 .2 sn onuda ekleyım gıv gıv gıv gıv yok yanı gıv gıv yapıyor bırakıyor cıhaz bok atmayın td 5 me 3 sn bassa soguk motor kızdırmasız calısır sorun yok nıtekımde 2 yada 3 cu marsta soguk havalarda calısıyor

Basmasına basıyor da motora bi zararı olabilir belki. Aşırı soğuk bir havada o 10 sn yi beklemeden marşa bastığımı hatırlıyorum bir gün, 1.4 dizel motorlu toyota yarisin nasıl sallandığını hala hatırlıyorum. Çalıştı çalışmasına ilk seferde ama birdaha yapmadım aynısı :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR