KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
abi aslında değerlerden çok memnundum... ta kiii orta susturucumu geri takana kadar.. yaklaşıl 42 lt alıyor depo.. bu 42 lt ile 180 km yol yapıyordum. orta susturucuyu taktım 130 km düştü.. hala anlamış değilim. şimdi tekrar söktüm ortayı.. yeniden deneyip bakacağım. bir yerlerde bir ayarsızlık var ama ne olduğunu henüz anlayamadım..
ama genel olarak tavsiye ediyorum...
yok abi sanmıyorum...
sonuçta bunun orjinal susturucunu bulamadık. onun yerine xj nin susturucusunu taktı herif. bende şimdi düşünüyorum. xj nin kompresyonu bu araçtan yüksekse eğer, bu egzos fazla sıkmış olabilir. bu durumda da aynı akışı sağlamak için daha fazla yakıt tüketiyor olabilir.
sormadım ki hiç.. girdim egzoscuya.. tak dedim taktı.. geçen hafta da çıkart dedim.. çıkarttı ;D
neyse şimdi deneyemiyorum.. araba boyada.. ;D
çıkınca anlicammm
yok be abicim... arkada macunlu bir yerim vardı.. onu boyattım.. kaputumda mat folyo vardı.. onu boyaya çevirdim.. birde yeni bir ön arka tampon çalışmam var.. onu hazırlıyoruz.. benimki kış bakımı aslında... ;D
bak ön arka tampon lazım olursa hbr ver.. benimkiler açığa çıkacak...
Selam...
bende henüz 10 günlük bir disko1 kullanıcısıyım ve lpg ile 650 krş/km gibi sarfiyatım var bu kadar çok beklemiyodum..
aldıktan hemen bir gün sonra ses azaltmak için çıkış bölümüne sonradan sökülmüş diye tahmin ettiğimiz bir susturucu taktık egzoscuda ;D
acaba onumu söksem şimdi ?
yada başka neden ne olabilir?
Selam...
bende henüz 10 günlük bir disko1 kullanıcısıyım ve lpg ile 650 krş/km gibi sarfiyatım var bu kadar çok beklemiyodum..
aldıktan hemen bir gün sonra ses azaltmak için çıkış bölümüne sonradan sökülmüş diye tahmin ettiğimiz bir susturucu taktık egzoscuda ;D
Selam...
üstat seninki biraz fazla.. bizde bir araç daha var... oda disco 1.. benzinde anca o kadar yakıyor.. bence bi motoru elden geçir.. hava, yakıt, elektrik aksamlarını bi kontrol ettir... hava akışın bozuksa fazla yakıt harcıyor olabilirsin...
bende 33 lastik var, yükseltme var.. bende benzinde o kadar yakıyordum...
Merhabalar
Portbagajınızın ölçülerini biliyor musunuz?
Açıkçası Toyota FJ75'ime düşünüyorum, ilk defa sevdiğim bir portbagaj buldum, acaba uyar mı diye merak ettim
Merhabalar
Portbagajınızın ölçülerini biliyor musunuz?
Açıkçası Toyota FJ75'ime düşünüyorum, ilk defa sevdiğim bir portbagaj buldum, acaba uyar mı diye merak ettim
valla net ölçüleri bilmiyorum.. arabanın üstünde yaptık çünkü... ama size birebir olmaz zaten.. sizin tavanın ölçülere göre uyarlama yapılabilir ancak.. eğer istanbuldaysanız yardımcı olabilirim...