m_orhan
Kamp I
Merhaba arkadaslar, yaklasik 6 senedir forumu okuyucu olarak takip ediyorum. 6 yildir zj 5.9 kullanicisiydim gecen ay sattim. Araci sadece agir offroad, kamp, avcilik icin kullaniyordum. Jeep ci olmama ragmen disco 3 kasasini cok begeniyorum ve gecen sahibindende arac bakarken disco 3 te 4.4 V8 seceneginin de oldugunu fark ettim ve hemen arastirmaya basladim. Turkiyede cok az sayida oldugu gozukuyor. Hatta 4.4 offroad performansi hakkinda bile cok fazla bilgi bulamadim.
Ozeleyecek olursak;
Disco3 4.4 V8 almayi ve olmassa olmaz birkac offroad donanimi(tampon, vinc, yukseltme, lastik, vs) uygulamak istiyorum. Bu arac hakkinda tecrubeleri olan arksdaslardan bilgi rica ediyorum. Olumlu yada olumsuz hic farketmez, 6 sene once zj yi almadan oncede gezenbilir deki tecrubeli arkadaslarin yorumlari ile hareket etmistim. Eger disco3 bulamassam diger dusuncem de Toyota LC V8 2004-2005.
Degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.
Ozeleyecek olursak;
Disco3 4.4 V8 almayi ve olmassa olmaz birkac offroad donanimi(tampon, vinc, yukseltme, lastik, vs) uygulamak istiyorum. Bu arac hakkinda tecrubeleri olan arksdaslardan bilgi rica ediyorum. Olumlu yada olumsuz hic farketmez, 6 sene once zj yi almadan oncede gezenbilir deki tecrubeli arkadaslarin yorumlari ile hareket etmistim. Eger disco3 bulamassam diger dusuncem de Toyota LC V8 2004-2005.
Degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkur ederim.