Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dagger Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 101
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 29,257
Ynt: Discovery! Bu Hastalığa Ben de Kapıldım Acil Doktor Aranmakta

genco1973' Alıntı:
discolara gelince, ozellikle td5 olanlarin parca fiyatlari el yakiyor. pasit plastik bi su deposuna bile 300-400 lira isteyebiliyorlar. tabi ben baska bi 4x4 tecrubesi yasamadigim icin bu fiyatlar bana garip geliyor.

Piyasada parça fiyatları değişebilir. 1250 dolar fiyat çekilen bir parçanın üçte biri fiyatına (aynı koşullarda yani kullanılmamış) tedarik edildiğinği gördükten sonra parça hususunda daha hassas olmaya başladım. Size de tavsiyem, parçalar konusunda araştırma yapmadan servisin istediği parayı ödememenizdir.

Etiketler

mert benim araba korkarım en yüksek disco oldu(oktay ın söylediği)

lastik arkaya sürtüyor,biraz da titreme mevcut sanırım 82 cm.yükselmekten.onlar da hallolunca mevzu olan kalınan yerden geçilip ydutube ye konacaktır bilginize:smiley::smiley:

Serkan, hayırlı olsun bi fotoğrafını ekleyebilirmisin buraya? hangi yayları kullandınız? Oktay'ın dükkanda mı araba? Lastik hangi ebat?

mert,foto yarın eklerim.defender yaylarıyla senin lestiklerin aynısını kullandık.

ama deli oldu,araba evin önünde duramıyor,gelen geçen hep bi laf eden var..bir kaçını duydum:

--vay serefsiz arabayı nası yükseltmis...

--......oglu.... ne guzel yapmıs arabayı vs.

disko olmayı düsünen arkadas bunları da gözönüne alırsanız iyi olur:smiley::smiley:

vaaay senin araba da film yıldızı gibi oldu artık :smiley: güle güle kullan
Marshal'ın MT si süper lastik, iyi yapmışın
yarın bakayım senin yaylara, bana da yükseklik lazım biraz

zapatista' Alıntı:
mert,foto yarın eklerim.defender yaylarıyla senin lestiklerin aynısını kullandık.

ama deli oldu,araba evin önünde duramıyor,gelen geçen hep bi laf eden var..bir kaçını duydum:

--vay serefsiz arabayı nası yükseltmis...

--......oglu.... ne guzel yapmıs arabayı vs.

disko olmayı düsünen arkadas bunları da gözönüne alırsanız iyi olur:smiley::smiley:

cok merak ettım resim alabılırmıyız ?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,840
Kayıtlı Üye Sayımız
166,943
Kaydolan Son Üyemiz
senol52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR