Discovery I İçin Ayna Arıyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan altug onaran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,631
Yer
Bolu
1990 model Land Rover Discovery I için sağ-sol takım olarak ayna arıyorum.

soketleri 3'lü ve 2'li şekilde iki demet olanlardan

teşekkürler

Altuğ ONARAN

Etiketler
Ynt: Discovery I İçin Ayna Arıyorum

ebay.co.uk'de çifti 5-10 GBP arasına satılıyor. getirmesi 25-30 GBP tutabilir. eğer TR'de çıkmasını almak isterseniz, Oto Mekanik; Eksper Oto veya Erten Otoya sorun. Onlarda bulabilirsiniz.

altug onaran' Alıntı:
1990 model Land Rover Discovery I için sağ-sol takım olarak ayna arıyorum.

soketleri 3'lü ve 2'li şekilde iki demet olanlardan

teşekkürler

Altuğ ONARAN

altuğ bey huma otodan koray beyle bi irtibata gecin ellerinde her türlü land rover parçası bulunuyor
bide eryaz oto var tabi

teşekkürler Hakkı Bey kendileriyle daha önce bağlantı kurmuştum

ellerin bizim modelden yoktu getirtebileceklerini belirttiler ama fazlasıyla pahalı geldi

yönlendirdikleri yerlerdede bulamadık bulduklarımızda yeni modellerin onlarında soketleri farklı idi

altug onaran' Alıntı:
teşekkürler Hakkı Bey kendileriyle daha önce bağlantı kurmuştum

ellerin bizim modelden yoktu getirtebileceklerini belirttiler ama fazlasıyla pahalı geldi

yönlendirdikleri yerlerdede bulamadık bulduklarımızda yeni modellerin onlarında soketleri farklı idi

birde dudulluda çıkma land rover parçaları satan biryer varmış ama iletişim için bilgim yok
dudullu sanayi sitesinin oralarda galiba

sol ayna: http://cgi.ebay.co.uk/land-rover-discovery-200-mirror_W0QQitemZ160349222751QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item25558ef75f&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15%7C66%3A2%7C39%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

sağ ayna: http://cgi.ebay.co.uk/land-rover-discovery-200-mirror_W0QQitemZ160349222338QQcmdZViewItemQQptZUK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM?hash=item25558ef5c2&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=65%3A15%7C66%3A2%7C39%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

çok teşekkürler engin abi

hemen alı olmadığı için takip edicem

daha önce devamlı ebay ı araştırıyodum artık umudu kesmiştim ama bunları takip edicem

çok sağol umarım ihale bize kalır

ihale bitmeden evvel posta masrafını satıcıdan öğrenmende fayda var. ihale kapanınca, mecburen alacak diyerekten yüksek fiyat çekiyorlar. iki aynanın gönderim ücreti Royal Post ile 25-30 GBP civarı tutmalı.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,127
Kayıtlı Üye Sayımız
167,026
Kaydolan Son Üyemiz
Log Outdoor

Çevrimiçi üyeler