Dıscovery I İçin Şnorkel?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan urd35 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,952

urd35

Ana Kamp
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar. 96 model dıscovery I aldım. Bakımlarını yaptırıyorum. Şnorkel konusundan yardım edebilirmisiniz? İzmirde alıp taktırabileceğim yer varmı? yorumlarınızı bekliyorum..

Etiketler
Ynt: Dıscovery I İçin Şnorkel?

Huma otoda safari olmasi lazim.
Bir sorun Izmir e gonderiyorlar.

Anlamadığım birşey var, hiç olmadık araçların snorkel fiyatları 200-300 Tl civarında iken neden Discovery 1 ve 2'nin fiyatları bu kadar uçuk kaçık rakamlarda çözemedim !!!

Daha dusuk kalitede olan gelmedi henuz. Piyasada safari var oda 700-800 civarlarinda
Bu arada kare kasa jeep in snorkeli uyuyormus bakmakta fayda var

gezenbilir sitesinin içinde verilen ilanlar baktım. İstanbulda bir arkadaşin ilanını gördüm. şnorkel+dodik+vinc(7.5 tonluk)+ön tampon 3000 tl dedi sizce nasıl?

mahsuru yoksa bizimle de paylaşırmısın o arkadaşı, fiyatlar gerçekten güzel çünkü.

Numan Usta 05432167932. Ön tamponun kalıbı varmıs onu hazırlayacak dodıkle snorkelin kalıbını arastırıyor. bırlıkte hepsını taktırmayı dusunuyorum. Bu arada benım arabının trafıkte ruhsatta 3500 motor hacmı yazmıslar onunla ugrasıyorum aksılıkler bırakmıyor.. snorkeli+dodık+tampon ve vıncı taktırırınca umarım guzel olur.. Istanbula gıtmem gerekıcek malesef orda yerınde taktırmak daha ıyı olur..

İzmirde tavsiye edeceğiniz land rover dıscovery ustası varmı? bır yere bıraktım alt takım ve yuruyen bakımını yaptırayım dedım 12 gundur alamadım ve bayram sonuna kadarda alamıyacagım.bıldıgınız bır servıs varsa cok sevınırım..

Forumda bir bakin.
Yanlis hatirlamiyorsam nickname i landscape ti.
Bi aratin forumda yada discovery ile ilgili konulara bakin derim.
Bizim araclardan herkes anlamaz her anlarim diyene gostermeyin.
Aman diyin :smiley:

Burak

Uğur bey geçenlerde hüseyin ustayı aradım izmirde bu çınarlının ordaki sanayide bi servis varmış numarasını verdi mustafa usta onu tavsiye etti kendisi ama malesef telefon bozulunca bütün numaralar gitti istersen sende bi ara şirketi rica et çok yardım sever bi insan dakikalarca sıkılmadan anlattı. kolay gelsin aracınız hayırlısı olsun

Cihan bey, Usta işini halletim. Sitemizde arattım enis beyle tanıştım. aracımı götürdüm ve çok güzel ilgilendi... Şnorkel konusunda humauto da fiyatlara bakıyorum 200-300 arası. orjinali ise 800 cıvarı. peki 200-300 olanlardan kullanan oldumu hic?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,869
Kayıtlı Üye Sayımız
166,942
Kaydolan Son Üyemiz
esesleem

Çevrimiçi üyeler

Geri