Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba Arkadaşlar. 96 model dıscovery I aldım. Bakımlarını yaptırıyorum. Şnorkel konusundan yardım edebilirmisiniz? İzmirde alıp taktırabileceğim yer varmı? yorumlarınızı bekliyorum..
Anlamadığım birşey var, hiç olmadık araçların snorkel fiyatları 200-300 Tl civarında iken neden Discovery 1 ve 2'nin fiyatları bu kadar uçuk kaçık rakamlarda çözemedim !!!
gezenbilir sitesinin içinde verilen ilanlar baktım. İstanbulda bir arkadaşin ilanını gördüm. şnorkel+dodik+vinc(7.5 tonluk)+ön tampon 3000 tl dedi sizce nasıl?
İzmirde tavsiye edeceğiniz land rover dıscovery ustası varmı? bır yere bıraktım alt takım ve yuruyen bakımını yaptırayım dedım 12 gundur alamadım ve bayram sonuna kadarda alamıyacagım.bıldıgınız bır servıs varsa cok sevınırım..
Forumda bir bakin.
Yanlis hatirlamiyorsam nickname i landscape ti.
Bi aratin forumda yada discovery ile ilgili konulara bakin derim.
Bizim araclardan herkes anlamaz her anlarim diyene gostermeyin.
Aman diyin
Uğur bey geçenlerde hüseyin ustayı aradım izmirde bu çınarlının ordaki sanayide bi servis varmış numarasını verdi mustafa usta onu tavsiye etti kendisi ama malesef telefon bozulunca bütün numaralar gitti istersen sende bi ara şirketi rica et çok yardım sever bi insan dakikalarca sıkılmadan anlattı. kolay gelsin aracınız hayırlısı olsun
Cihan bey, Usta işini halletim. Sitemizde arattım enis beyle tanıştım. aracımı götürdüm ve çok güzel ilgilendi... Şnorkel konusunda humauto da fiyatlara bakıyorum 200-300 arası. orjinali ise 800 cıvarı. peki 200-300 olanlardan kullanan oldumu hic?