Discovery I vs. Discovery II

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 102
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,421
Ynt: Discovery I vs. Discovery II

hsbasar' Alıntı:
Aynı sorun bendede vardı

Arka stopların yüksekliği, kapı kolları ve ön sinyal alt kaşına dikkat edin
Bunlar belirgin olanlar, bunların dışındada ufak tefek bazı farklar dah var, dikkatli bakınca belli oluyor.

sedat disco 1 ile ,disco 2 arasında 12 cm kadar uzunluk farkı var yav , birisi tır gibidir ilk bakışta anlaşılır ;D

Etiketler

cihanülker' Alıntı:
sedat disco 1 ile ,disco 2 arasında 12 cm kadar uzunluk farkı var yav , birisi tır gibidir ilk bakışta anlaşılır ;D

gerçeğini görünce anlaşılırda, fotolarda zor oluyor. Ben çok karıştırıyordum ;D
internetten 1000 tane D1 fotosu toplayınca alıştım ;D

hsbasar' Alıntı:
gerçeğini görünce anlaşılırda, fotolarda zor oluyor. Ben çok karıştırıyordum ;D
internetten 1000 tane D1 fotosu toplayınca alıştım ;D

tamamdır abi, kapı kollarından çözdüm meseleyi :D

cihanülker' Alıntı:
arka kapıdan bagaja olan mesafedende kolayca anlayabilirsiniz ;) ;) bayağı bir fark vardır aralarında

o farkın bir kısmıda arka kapı ebadından geliyormuş, D2 de arka kapı D1 e göre küçük ve kuyrukta uzun olunca fark belirginleşiyor.

edaghan' Alıntı:
Avni,

Tavanı söktürmek, aynı renkte ince kumaş ile kaplatmak ve de tekrar yerine taktırmak için İstanbul Ümraniye'de 250 TL isteniyor. (malzeme ve işçilik). haberin olsun.

Japon türevi bir yapıştırıcıyı enjektöre cektim. Kalın iğne kullandım. Tavanın sarkan yerlerine kumaşın içine iğneyi sokarak zerkettim. Bir çadır polünün demir tarafı ile bastırdım. Tabii bu demirin yapışmaması için baskıyı kaldırmadan hareket ettirdm. Tavanda bir düğme büyüklüğünde leke oluştu. Kuruduktan sonra kullanmadığım çadır pollerini araç içinde tabana dayayarak baskıya devam ettim. İlk bir kaçında ilk denememde başarılı olamasam da o lekelenen kısmın üstüne denk gelecek gibi yine yapıştırıcı uyguladım. 2. Kez uygulandığında birincisinin üstüne oturup sağlamlaştı.
Şimdi tavanda kapılara yakın ve paralel bir çizgi üzerinde 8 ya da 9 kabara ile tutturulmuş gibi lekeler var.
Beni rahatsız etmiyor ve uzun zamandır da düşmeden duruyor.
Sarkmayı önlemek için nerelere uygulama yapılması gerektiğini önceden tespit etmeli ve düz bir çizgi üzerinde noktalanmalı ki şık dursun.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,054
Kayıtlı Üye Sayımız
166,798
Kaydolan Son Üyemiz
VifoOBB

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR