Ynt: Discovery İçin Ne Dersiniz ?..
ankarada olunca satılık ilanları oldukca kısıtlı, tabi ciddi bir alıs veris icin istanbula gidip gelinedebilir. icerisi bej renk direksiyon iki renk olanların ici oldukca ferah gozukuyor ve favorim adı her ne ise o model. gri olanlarda dogada daha rahat kullanılabilir sanırm.
jeep 4,7 kesinlikle harika 2001 modeller 32.000 civarı cok begeniyorum. benim anladıgım arazi anlayısı icinde yeterli olur sanırım. ancak yakıt canavarı dediler, vergiler yıllık 4000 dediler, vede arazide land kadar da kuvvetli olmaması beni dusundurdu. discovery de 2.5 motorları gorunce biraz da ondan aklıma yattı. vergi nedeni ile.
tabi ki aklım gidip geliyor jeep in estetigi ve konforu yuzunden. ancak 3.1 lere motor sorunlu dediler, 2 kusur crd motorlar guzel gibi onlarda bayagı pahalı.
birde soyle bir model var bunada bakmaya gidecegim bunda fiyata ne dersiniz? birde discovery de v8 II yada td5 den sasma gibi bir oneriniz var ise onları da paylasın lutfen, dedigim gibi agırlık sehir icin. dolayısı ile klima hız kontrol vs konforlarda onemli.
dediginiz gibi jeep g cherokee, discovery,range rover, suziki vitara hatta ve hatta 1.9 tdi quatro audi ye kadar aklımda araclar geziyor. 30.000 tl ust limiti gecmek istemiyorum, cok ozel bir sey cıkmadıkca.
http://www.sahibinden.com/tertemiz_degiseni_boyanani_yok-otomatik-39WQQaXQQ15695674WQQpXQQdisplayitem