Discovery II TD5

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan endy Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 183
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 32,350
Ynt: Discovery II TD5

hsbasar' Alıntı:
Ben almadan sen yazsana gerçekten merak ettim.
Corollanın yerine D II alsammı diye düşünüyorum ;D

ulen neyi yazayımmm sedattt , bir adet merkez var ,içinde valfler var , abs ,pompası , tc sistemi,ve ön denge kolu sistemi ,bu salak merkeze bağlı çalışıyor , 3 den biri nemlense bu meşhur lambayı yakıyor çünki bir merkez 3 sistemi yönetmeye çalışıyor ,tabi bunuda ingiliz yapınca hiç olmuyor ,bu arada bazen arızayıda bulamıyorsun anlamadım ama yazdıklarım yanlışsa bu aracı kullanan birisi düzeltsin ,sen binek arac olarak wosvosu kullan daha mantıklı

Etiketler

cihan abi naptın sen ya ;D abi yazdıklarının hepsıde doğru ama bnm gozlemledıgım kadarıyla ;D cok guzel anlatmıssın abi ;D

tolgas' Alıntı:
cihan abi naptın sen ya ;D abi yazdıklarının hepsıde doğru ama bnm gozlemledıgım kadarıyla ;D cok guzel anlatmıssın abi ;D
ahh tolgacım ahh neler çekmişti hatta ucundan bende çekmiştimama alma aşamasında birazcıkda ben etkilide olmuştum ne diyorsa yaşandı

cihan abi navara nasıl tercıh satıp toyota alımmı ;D

abı ben söle solım iyiki navara almışım dıyorum ;D cem abi kurtulamaz o hastalıktan abi adam arabayı sevmıyo ;D sevmese satardı zaten bıkackere nıyetlendı ama kopamadı arabadan ;D

Ben üç amigo lafını ilk defa duydum, bilmediğimden sordum

Vosvos gibi araç varmı yaa ;D O bir tane, hanım bile kıskanıyor onu ;D

ben aracımdan memnunum, keyifle kullanıyorum,
11lt/100km de mazot tüketiyorum,

varmı yan bakan............... ;D

aracım 210.000 km de,
köpek gibi de gidiyor,
motor istermiş, istediği zaman yaptırırım, tyt da şanzıman onarım parasına motor yaptırırım.

m
Felice' Alıntı:
aracım 210.000 km de,
köpek gibi de gidiyor,
motor istermiş, istediği zaman yaptırırım, tyt da şanzıman onarım parasına motor yaptırırım.

mesut abi toyota buluşmasında ateş başında öyle demiyordun ama hani three amigos durumları filan , bu arada sen td5 motorunun kaça yapıldığını bir öğren abicim benim, birde senin araba 11 litre yakıyor doğrudur ,ama rölantide yakar 11 litreyi ,demekki sen benim arabyı kullansan onada 12 litre yaktırırsın ama dediğim gibi rölantide abim benim saygılar seni çok seviyorum

Cihanım benim, bende seni çok seviyorum,

11 litre yakıyorum hemide orta defransiyeli kilitlediğimde km sayacı duruyor, saymıyor, bu şekilde 11 litre, yani normalde daha da düşük