ulen neyi yazayımmm sedattt , bir adet merkez var ,içinde valfler var , abs ,pompası , tc sistemi,ve ön denge kolu sistemi ,bu salak merkeze bağlı çalışıyor , 3 den biri nemlense bu meşhur lambayı yakıyor çünki bir merkez 3 sistemi yönetmeye çalışıyor ,tabi bunuda ingiliz yapınca hiç olmuyor ,bu arada bazen arızayıda bulamıyorsun anlamadım ama yazdıklarım yanlışsa bu aracı kullanan birisi düzeltsin ,sen binek arac olarak wosvosu kullan daha mantıklı
abı ben söle solım iyiki navara almışım dıyorum ;D cem abi kurtulamaz o hastalıktan abi adam arabayı sevmıyo ;D sevmese satardı zaten bıkackere nıyetlendı ama kopamadı arabadan ;D
ulen neyi yazayımmm sedattt , bir adet merkez var ,içinde valfler var , abs ,pompası , tc sistemi,ve ön denge kolu sistemi ,bu salak merkeze bağlı çalışıyor , 3 den biri nemlense bu meşhur lambayı yakıyor çünki bir merkez 3 sistemi yönetmeye çalışıyor ,tabi bunuda ingiliz yapınca hiç olmuyor ,bu arada bazen arızayıda bulamıyorsun anlamadım ama yazdıklarım yanlışsa bu aracı kullanan birisi düzeltsin ,sen binek arac olarak wosvosu kullan daha mantıklı
mesut abi toyota buluşmasında ateş başında öyle demiyordun ama hani three amigos durumları filan , bu arada sen td5 motorunun kaça yapıldığını bir öğren abicim benim, birde senin araba 11 litre yakıyor doğrudur ,ama rölantide yakar 11 litreyi ,demekki sen benim arabyı kullansan onada 12 litre yaktırırsın ama dediğim gibi rölantide abim benim saygılar seni çok seviyorum