Discovery II V8 Artık Beraberiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkakdeniz Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 177
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,317
Ynt: Discovery II V8 Artık Beraberiz

iyi sonuç almak için bu son yazdığınız mesajı yeni bir konu başlığında tekrar dile getirirseniz çok daha fazla kişiye ulaşırsınız benim topicte kaybolup gitme riski mevcut

Etiketler

ilkakdeniz' Alıntı:
iyi sonuç almak için bu son yazdığınız mesajı yeni bir konu başlığında tekrar dile getirirseniz çok daha fazla kişiye ulaşırsınız benim topicte kaybolup gitme riski mevcut

tecrübe ettiğinden dolayı sana soruyor ibrahim zaten ,biliboy arkadaşımız.....

estağfirullah kaçmak ya da cevap vermemek için değil o yazdığım benden çok daha iyileri mevcut benim bildiğimin daha öyle aman aman bir şeyi yok yanlış anlaşılma olmaması için yazayım bunu da çağlar uyardığın için sağol,
konu açarsa daha fazla insana ulaşacağı düşüncesiyle yazdım

ben bunu bir önceki mesajda da yazdım, TD5 V8 her ikisi de benim araştırdığım dönemlerde bana özellikle söylenen,
radyatör, şanzıman bağlantı hortum ve rekorlarının kontrol edilmesi D2 ilk buralardan su koyveriyor, benim de aracı ilk aldığımda yaptırdığım bu kısımlara baktırmak olmuştu, forumda LRTD5 nickli serdar beyin eski TD5 kullanıcısı olarak çok güzel tespitleri olmuştu aratıp bulmak gerek TD5 alacaklar için bir rehber niteliğinde,

Yok zaten yanlış anlamadım tavsiyene uyarak yeni bir başlık açtım zaten sağolasın dostum .
Bende zaten sittede bir aşağa bir yukarı yazılanları okuyorum ve tecübe edinmeye çalışıyom...

En sonunda bişeyler buldum şuan kulandığım Acord 2.4 2003 modele takasa soka bileceğim bir araç buldum arabayı incelemeye alacam ..
Arac Ld v8 hse tüplü tek merak etiğim tüple kaç km yapabilirim ve depo bagajda olduğundan nekdar yer kaybederim ve doldururken yada kulanırken koku falan yaparmı.
Neticede cocuk arabası gircek çantası belki bavular konulçak yolculuğa çıkarken ? gibi şeyler.

Td 5 aldığım bilgilere göre çok hantal kalıyormuş yolda ve çok gürültülü çalışıyormu ?

Bitane daha araç buldum İst. da ama orda güvenilir bir usta gerekeçek arkdaşı yada müşterisi bile olsa bana arabanın eksiğini gediğini artısını yüzüme söleye bileçek expert. edecek birilerini bulmak gerekeçek izmir de olsa kolay bir yer buldum yıldızkar diye bir yer ?

2 inch yükseltme BF goodrich 265 75 16 lastiklerle

19102010186.png

19102010187.png

19102010190.png

19102010191.png

19102010192.png

Kazasız belasız kullanın,lastikler hiç yakışmamış ;D Fakat bu discoların ufak bır hareketle yükselmesine hasta oluyorum zj de ne uğraştıydık yaa :smiley:

Wolverine-Grand Cherokee' Alıntı:
Kazasız belasız kullanın,lastikler hiç yakışmamış ;D Fakat bu discoların ufak bır hareketle yükselmesine hasta oluyorum zj de ne uğraştıydık yaa :smiley:

arka tarafta sakallıyı az uğraştırmadı hatırlarsan
çok sağol dostum

aramıza hoşgeldin... ;D
yükseltme ve lastik ;D

ama sen durrr.... daha yeni başlıyorsun ;D ;D ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,089
Kayıtlı Üye Sayımız
166,828
Kaydolan Son Üyemiz
XOFA

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR