Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
"Gaz"a geliyorum valla ;D Evde ciddi ciddi bi konuşma yapmam lazım (özel kalem müdürü ile ). Çünkü bütün sermayeyi dört tekerlilere yatırmış olacagız. :-\
Bir de bu v8i olayı kafamı karıştırıyor.Motor benzinliden dizele çevrildiyse problem çıkarmı...
Erdem kardeşim, bana kalırsa sen bu aracı etkili ve de yetkili bir yerde iyice kontrol ettir.(hem de her bakımdan)
Kimse kusura bakmasın ama , ben dahil bu forumda benzer olaylardan başı ağrımış bir çok kişi var.
Haklısınız,bende zaten bu noktada huylanıyorum.O yüzden ankaradan bursaya gitmek eğer eli boş döneceksem diye gözümde büyüyor.Telefonla alınan bilgiyede ne kadar güvenilir malum.Bugün yarın karar verip ona göre hareket edeceğim sanırım.
edit: Vita motor 300 tdi değilmi?