discovery lt230 dişli oranları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan dron Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,090

dron

Kamp II
Yer
ANTAKYA
discovery lt230 dişli oranları nedir defendere uyarmı hangilerinde 1.22 hızlı dişli oranına sahiptir bilgisi olan rakadaşlar yardım edebilirmi

Etiketler

Ynt: discovery lt230 dişli oranları

dron' Alıntı:
discovery lt230 dişli oranları nedir defendere uyarmı hangilerinde 1.22 hızlı dişli oranına sahiptir bilgisi olan rakadaşlar yardım edebilirmi

Onur bey merhaba,

Benim bildiğim kadarı ile hepsinde 1,22 dişli var..!!!

arwin' Alıntı:
1.22 bu oranda bir yanlışlık olabilir mi..?

lt 230 arazi şanzımanının tabii düz fiteslilerinde hızlı dişli oranları bazılarında 1.41 bazılarında 1.21

mpi ve 300 tdi lerde 1,41, v8 lerin hepsinde ve bazı 200-300 tdi lerde 1,22 çıkar. Defender e uyar ama moto önemli 2,5 dizel veya 2,5 benzinliyi yürütmez o oranlar. puma, v8 veya 200-300 tdi ise lastik çaplarıyla oynanmamışsa sorun çıkmaz.

discovery-V8' Alıntı:
mpi ve 300 tdi lerde 1,41, v8 lerin hepsinde ve bazı 200-300 tdi lerde 1,22 çıkar. Defender e uyar ama moto önemli 2,5 dizel veya 2,5 benzinliyi yürütmez o oranlar. puma, v8 veya 200-300 tdi ise lastik çaplarıyla oynanmamışsa sorun çıkmaz.

inşeallah bu yaz beyaz puma 2 defensit ortaya çıkacak şimdiden hazırlığa başladım

HAyırlı olsun. Aşamaları paylaşırsınız artık.

dron' Alıntı:
inşeallah bu yaz beyaz puma 2 defensit ortaya çıkacak şimdiden hazırlığa başladım

Valla ben de merak ettim şimdi Onur abi :smiley: 130 luk puma 1.22 oranı rahat çeviriyor 235 85 16'lılarla tabi. 33" lastiğide çevirir mi acaba bu oranla ben de bunu merak ediyorum? 15-16 sn civarında 100'ü görüyor araç, 5 te de ibre tam tur atmış oluyor :smiley: Yeterki mazot deposu dolu ve hava soğuk olsun :D

sword7' Alıntı:
Valla ben de merak ettim şimdi Onur abi :smiley: 130 luk puma 1.22 oranı rahat çeviriyor 235 85 16'lılarla tabi. 33" lastiğide çevirir mi acaba bu oranla ben de bunu merak ediyorum? 15-16 sn civarında 100'ü görüyor araç, 5 te de ibre tam tur atmış oluyor :smiley: Yeterki mazot deposu dolu ve hava soğuk olsun :D

ben herzaman söylemişimdir senin aracın benim hayalim inşeallah benzetmeye çalışacağım birde sana cok soracağım soru olacak başını ağrıtırım artık

dron' Alıntı:
ben herzaman söylemişimdir senin aracın benim hayalim inşeallah benzetmeye çalışacağım birde sana cok soracağım soru olacak başını ağrıtırım artık

Abi benim araba satılık, boşuna zaman kaybetme istersen ;D ;D Herzaman yardımcı olurum seve seve. Kolaylıklar şimdiden...

sword7' Alıntı:
Abi benim araba satılık, boşuna zaman kaybetme istersen ;D ;D Herzaman yardımcı olurum seve seve. Kolaylıklar şimdiden...

Merhaba,

Arabanızın puma operasyonunu okumuştum. Land Rover alıp toplayan herkezdede bir satma uğraşıdır gidiyor. Bu arabalardan bir tanede ben alıp toplayayım dedim bu işten anlayan herkez "Aman bulaşma" dedi. Gerçi benim toplama anlayışım sizinki gibi günlük kullanım için değil, çiftlikte duracak, kümesten hallice toplanmış, arasıra köpekleri doldurup arkasına 20-30 km mesafedeki meralara gidip avlanıp dönecek, üstündeki motor, şanzıman ve lastiklerle kullanılacak bir araç yapıp binmekti ama herkez "öyle olmuyor o iş! Onuda yapayım, bunuda yapayım diyorsun bir bakmışın 30.000TL gitmiş" dedi. Siz bu aşamaları geçmiş biri olarak ne tavsiye ediyorsunuz bu konuda??? Bu arada bunu diyenlerin tavsiyesi "Al bir Hilux işine bak!" yönünde oldu.

Batu

Leon75' Alıntı:
Merhaba,

Arabanızın puma operasyonunu okumuştum. Land Rover alıp toplayan herkezdede bir satma uğraşıdır gidiyor. Bu arabalardan bir tanede ben alıp toplayayım dedim bu işten anlayan herkez "Aman bulaşma" dedi. Gerçi benim toplama anlayışım sizinki gibi günlük kullanım için değil, çiftlikte duracak, kümesten hallice toplanmış, arasıra köpekleri doldurup arkasına 20-30 km mesafedeki meralara gidip avlanıp dönecek, üstündeki motor, şanzıman ve lastiklerle kullanılacak bir araç yapıp binmekti ama herkez "öyle olmuyor o iş! Onuda yapayım, bunuda yapayım diyorsun bir bakmışın 30.000TL gitmiş" dedi. Siz bu aşamaları geçmiş biri olarak ne tavsiye ediyorsunuz bu konuda??? Bu arada bunu diyenlerin tavsiyesi "Al bir Hilux işine bak!" yönünde oldu.

Batu

Selamlar, ben aracı pek keyiften satmıyorum. Araca yapabileceğim herşeyi de yaptım sayılır. Diferansiyel kilidi ve bir kaç ufak ayrıntı kaldı sadece. Onlarıda satılamdığı taktirde yaz sonuna yetiştiririm. Onu da yapayım bunu da yapayım olayının sonuna geldim sayılır yani. Bu arada kümesten hallice kullanacak bir araba arıyorsanız zaten bu Defender olmamalı. Herhangi bir 4 çeker alıp yürüyenini ve motoruna bakım yapın işinizi fazlasıyla görecektir. Saygılar...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,796
Kaydolan Son Üyemiz
SemihK

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR