dron' Alıntı:discovery lt230 dişli oranları nedir defendere uyarmı hangilerinde 1.22 hızlı dişli oranına sahiptir bilgisi olan rakadaşlar yardım edebilirmi
arwin' Alıntı:1.22 bu oranda bir yanlışlık olabilir mi..?
discovery-V8' Alıntı:mpi ve 300 tdi lerde 1,41, v8 lerin hepsinde ve bazı 200-300 tdi lerde 1,22 çıkar. Defender e uyar ama moto önemli 2,5 dizel veya 2,5 benzinliyi yürütmez o oranlar. puma, v8 veya 200-300 tdi ise lastik çaplarıyla oynanmamışsa sorun çıkmaz.
dron' Alıntı:inşeallah bu yaz beyaz puma 2 defensit ortaya çıkacak şimdiden hazırlığa başladım
sword7' Alıntı:Valla ben de merak ettim şimdi Onur abi130 luk puma 1.22 oranı rahat çeviriyor 235 85 16'lılarla tabi. 33" lastiğide çevirir mi acaba bu oranla ben de bunu merak ediyorum? 15-16 sn civarında 100'ü görüyor araç, 5 te de ibre tam tur atmış oluyor
Yeterki mazot deposu dolu ve hava soğuk olsun
![]()
dron' Alıntı:ben herzaman söylemişimdir senin aracın benim hayalim inşeallah benzetmeye çalışacağım birde sana cok soracağım soru olacak başını ağrıtırım artık
sword7' Alıntı:Abi benim araba satılık, boşuna zaman kaybetme istersen ;D ;D Herzaman yardımcı olurum seve seve. Kolaylıklar şimdiden...
Leon75' Alıntı:Merhaba,
Arabanızın puma operasyonunu okumuştum. Land Rover alıp toplayan herkezdede bir satma uğraşıdır gidiyor. Bu arabalardan bir tanede ben alıp toplayayım dedim bu işten anlayan herkez "Aman bulaşma" dedi. Gerçi benim toplama anlayışım sizinki gibi günlük kullanım için değil, çiftlikte duracak, kümesten hallice toplanmış, arasıra köpekleri doldurup arkasına 20-30 km mesafedeki meralara gidip avlanıp dönecek, üstündeki motor, şanzıman ve lastiklerle kullanılacak bir araç yapıp binmekti ama herkez "öyle olmuyor o iş! Onuda yapayım, bunuda yapayım diyorsun bir bakmışın 30.000TL gitmiş" dedi. Siz bu aşamaları geçmiş biri olarak ne tavsiye ediyorsunuz bu konuda??? Bu arada bunu diyenlerin tavsiyesi "Al bir Hilux işine bak!" yönünde oldu.
Batu