Dıscovery MPI Arıyorum!

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BOBO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 43
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,476
Ynt: Dıscovery MPI Arıyorum!

Gene beceremedik;

96-97 DİSCOVERY;

*** MPI 12 l/100 km ( Benzin ) -- 15 l/100 km ( Gaz ) Senelik vergi = 486,00 TL
*** V8 17 l/100 km ( Benzin ) -- 23 l/100 km ( Gaz ) Senelik vergi = 2.039,00 TL
*** TDI 10 l/100 km ( Dizel ) Senelik vergi = 731,00 TL

Etiketler

Selamlar 1998 model MPI Discovery araç sahibiyim , ne yokuşta ne arazide hiçbir problem yaşamadım gerçi araç Rahmetli Nakşi ustanın aracı bende oğluyum. V8 den çok daha ekonomik fakat takdir edersiniz ki aynı performansı alamıyorsunuz. :smiley:

slm bendede bir discovery mpi var 94 model düşünürseniz grşlm....

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-discovery-acil-2-0-mpi-discovery/detay?source=promotion_chva

Burak bey "BOBO" sanırım almışsınız discoyu..
umarım MPI almamıssınızdır :smiley:

RRC86' Alıntı:
Burak bey "BOBO" sanırım almışsınız discoyu..
umarım MPI almamıssınızdır :smiley:
Yok Busra Hanım MPİ almadık. :smiley:
O kadar uğraştan sonra resimdeki yakışıklıyı aldık.
Şu an çok mesuduz.

Sevgiler.

Hayırlı olsun..sorunsuz sıkıntısız sürüşler işşaaallah :smiley:))
mpı almamıs olmanıza sevındım acıkcası bılıyosunuz bulamamıstım dogru duzgun bı mpı :smiley:

hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim mpı almadığınıza sevindim.eminim dğru bir tercih yapmışınızdır

Kazasız & belasız günlerde kullanın..
Deli gibi mpi arayan biri olarak bu son hiç iyi olmadı :smiley: git gide v8'e kayıyor aklım..

zrtn' Alıntı:
Kazasız & belasız günlerde kullanın..
Deli gibi mpi arayan biri olarak bu son hiç iyi olmadı :smiley: git gide v8'e kayıyor aklım..

V8 in sesini duyunca tadına varınca MPI aracın ne kadar bos ve gereksız oldugunu anlıycaksınız :smiley:

RRC86' Alıntı:
V8 in sesini duyunca tadına varınca MPI aracın ne kadar bos ve gereksız oldugunu anlıycaksınız :smiley:

Dediğiniz kadar varmış. Brutal bir ses ve ufacık bir pedal dokunuşuyla koca kütlenin ileri atılması :smiley:

Sonuç olarak bende tercihimi v8'den yana yaptım. Bu zehri bende almış oldum, sonumuz hayrola :D

Ben demiştim demeyi seviyorum :smiley:)))
Hoşgeldiniz camiamıza :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,868
Kayıtlı Üye Sayımız
166,941
Kaydolan Son Üyemiz
aydin

Çevrimiçi üyeler

Geri