Cian bey merhaba, yalnız bende şimdi farkettim gece gece görmemişim, siz 200 000 km yaptığınız bir aracın toplam masraflarından bahsediyorsunuz, 200 000 bazı araçlar için neredeyse ömrünün bitmesi demek. Ve bu süreç kaç senede geçti bilmiyorum ama bazı talihsizlikleriniz dışında aracınızın çıkarttığı sorunların çoğu bu kadar km için normal bence. sonuçta mekanik ve elektronikden oluşan bir araç, her türlü zor koşullara sokuyoruz, asfalttada alabildiğine gazlıyoruz. Bu aracında bir yıpranma payı olması çok normal.
Serdar genelde bu konularda güvendiğim birisi, çünkü çok detaylı rapor tutuyor
Soylediği seyleri dusunerek acaba benzer yaş ve km lerde, aynı kullanım şartlarında başka marka araçlar ne kadar masraf çıkartıyor bir araştırmak lazım.örneğin TD5 20 000 masraf çıkarttıysa diğer araç 15 000 çıkartıcaksa zaten araç alım satımda edeceğimiz zarara değmez değiştirmek.
Bende hala kararsızım ama benim kararsizliğim offroad ve şehir aracını bir araçdamı toplamak yoksa 2 araç alıp ayrı ayrımı kullanmak konusunda. Bu yuzden zaman zaman acaba td5 i satip bir disco1 alıp yanınada ufak motorlu ekonomik bir şehir arabasımı alsam diye düşünüyorum. Çünkü istediğim hale gelmesi için en az 5000-10 000 masraf edicem bu araca araziye sokmadan önce. sonrada elimde şehirde kullanırken zorlandığım , alışveriş merkezlerine sokamadigim bir araç olucak. Benim tek çelişkim bu. Bakalım 6 ay arabamdan uzak kalıcam geldiğimde guzel bir disco1 bulursam belki bu projemi hayata geçiririm. Veya gözümü karartıp td5 i kafama uygun hale getiririm. 6 ay çok düşünecek zamanım olucak