Arkadaşlar bu konu açıldımı bilmiyorum aradım bulamadım. benim şu anda 88 model 110 luk defenderim var.satacağım ama ne alacağıma karar veremedim. land rover discover V8 mi yoksa jeep grand cheroke 4,7 mi ??? görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

kemal50' Alıntı:....aracın değişmedik yerini bırakmadım maliyeti bana 44 bini geçti ...
nkurtkaya' Alıntı:Beklenen orta gelmiş, bakalım neler olacak. Burada da temcit pilavı servisi başlayacak mı merak ettim.
Aman kur artışı falan eklemeyin. zaten motor işine girmeyişimin ana nedenide o maliyet şişip gidiyor.aracıma binecem güç hariç her şeyindende çok memnunum daha tık ı yok. patateste para edediyobkocoglu' Alıntı:44000 tl
Kur artisinida dusunurseniz
+%20 ekleyin
52000 tl
Iyi para
Siz buna binin bence
Bu yil patates para edecekmi,mahsul nasil?
Pilav yok erbakan hocanin kadayifi var
kemal50' Alıntı:Aman kur artışı falan eklemeyin. zaten motor işine girmeyişimin ana nedenide o maliyet şişip gidiyor.aracıma binecem güç hariç her şeyindende çok memnunum daha tık ı yok. patateste para edediyove edecekte bu yıl köylünün ürettiği her şey para ediyor. dahada eder.