Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ???

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kemal50 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 15
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,763

kemal50

Gücünün Yettiği Kadar Zevklerinden Mahrum Kalma
Yer
NEVŞEHİR
Arkadaşlar bu konu açıldımı bilmiyorum aradım bulamadım. benim şu anda 88 model 110 luk defenderim var.satacağım ama ne alacağıma karar veremedim. land rover discover V8 mi yoksa jeep grand cheroke 4,7 mi ??? görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim.

Ynt: Discovery V8 Mi ?? Yoksa Jeep 4.7 Wj Mi Sizce ???

1611 kişi bakmış hiçmi fikri olan yok anlamadım

defenderimi satmayı bende hiç içime sindiremiyorum ama motor ufak geliyor.aracın değişmedik yerini bırakmadım maliyeti bana 44 bini geçti motor değişim işine girmek istemiyorum.arazide çok güzel ama bana artık ufak geliyor.daha güçlü araç istiyorum bu yüzden v8 leri seçtim.3. bir markada atmak istemedim çünkü benim için land ve jeep dışında bir araç yok. nedeni benim için çok. landcruiser hakkaten güzel bir araç ama benim için değil. nevşehirdede çok landcruiser yok 3 belki 5 tane var baloncularda çoğunluk defender .

atla eşşek kıyaslanmaz tabiki discovery tamam yağ kaçırır sık sık elektronik arıza verir ama eğer uyarı lambalarının hiçbiri yanmıyorsada gözünün gördüğü yere gidersin bendede discovery 2 td5 var

kemal50' Alıntı:
....aracın değişmedik yerini bırakmadım maliyeti bana 44 bini geçti ...

Beklenen orta gelmiş, bakalım neler olacak. Burada da temcit pilavı servisi başlayacak mı merak ettim.

Bu arada konuya da cevap vereyim, benim tercihim eğer daha pratik ve ucuz off-road modifiyesi ise amaç Discovery olurdu. Eğer gerçekten güç peşinde iseniz WJ 4.7 daha doğru tercih olur. Her ikisi de sizi benzinci ile yeterince samimi yapar, hiçbirisi de Defender'ın keyfini (ve çilesini) vermez.

nkurtkaya' Alıntı:
Beklenen orta gelmiş, bakalım neler olacak. Burada da temcit pilavı servisi başlayacak mı merak ettim.

44000 tl
Kur artisinida dusunurseniz
+%20 ekleyin
52000 tl
Iyi para
Siz buna binin bence
Bu yil patates para edecekmi,mahsul nasil?
Pilav yok erbakan hocanin kadayifi var

Ne hoca kaldı ne kadayıfı. Yılın en karlı yatırımı "saman" ithal eden kazanıyor. Bu vesile ile Anadol'lar da para eder gözünüz aydın.

bkocoglu' Alıntı:
44000 tl
Kur artisinida dusunurseniz
+%20 ekleyin
52000 tl
Iyi para
Siz buna binin bence
Bu yil patates para edecekmi,mahsul nasil?
Pilav yok erbakan hocanin kadayifi var
Aman kur artışı falan eklemeyin. zaten motor işine girmeyişimin ana nedenide o maliyet şişip gidiyor.aracıma binecem güç hariç her şeyindende çok memnunum daha tık ı yok. patateste para edediyo :D ve edecekte bu yıl köylünün ürettiği her şey para ediyor. dahada eder.

kemal50' Alıntı:
Aman kur artışı falan eklemeyin. zaten motor işine girmeyişimin ana nedenide o maliyet şişip gidiyor.aracıma binecem güç hariç her şeyindende çok memnunum daha tık ı yok. patateste para edediyo :D ve edecekte bu yıl köylünün ürettiği her şey para ediyor. dahada eder.

Aman , öyle olsun, köylümüz toksa , bizde tok oluruz
Bu durumda, benim nacizane önerim.

defenderi satıp yine defender alın.
Bu sitede, özellikle defendere dizel motor atmada çok başarılı arkadaşlar var.

Discovery iç plastik aksam kırılmaya başladımı ,önünü kesemezsiniz. Zaten muhtemel alacağınız araba 10 yaş civarı olacak.

Sloganınızı çok tuttum.
Gücünün Yettiği Kadar Zevklerinden Mahrum Kalma.
Ne kadar patates , o kadar 4x4

Motor atamı, taş atana yeğ tutarım.

at ve eşek kıyaslaması hoş olmamış şahsen ;D, hele bir sanayiye sok discoyu, o zaman ki ruh haliniz bu iki canlıdan hangisine daha uyar onu da burada paylaşmanızı dilerim ;D ;D ;D hacmen disco iyidir ama ben 4.7 WJ derim her açıdan...

wj ile sonuçlandı ;D hayırlısı artık

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,634
Kayıtlı Üye Sayımız
166,927
Kaydolan Son Üyemiz
AliUmut

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR