saitnuh' Alıntı:lutfen forumu duzgun olarak okuyup yorumlayalım.standart araçlardan bahsettıgımızı goremedınız herhalde
Öncelikle 4×4 araçlar , adları üstünde �ARAÇ�, ve esas önemli olan ise bu araçlarla yapacağınız amaçdır. Araca göre amaç belirlemek yerine amaca göre araç seçmek en doğru olan yoldur. Ama malesef günümüzde bir çok 4×4 kullanıcısının araçları amaçlarının önene geçmiş bulunmaktadır.
o şekilde bir geziye tek araçla gitmek riskli ders olmuştur sanırım, gerçi telefon çekiyorsa sorun yok ,ben bile gelirim ta buralardan ,çamur olsun çamurdan olsun Grin
Mal canın yongasıdır büyükler bunu da derler tabiki herkez kendi aracının kötü olmasını istemez kötü araç da yok aslında lafı kime çaktırdınız anlayamadım ama benim araç bana şahin gibide görünmüyor çok daha iyileri var
hagurel' Alıntı:Mal canın yongasıdır büyükler bunu da derler tabiki herkez kendi aracının kötü olmasını istemez kötü araç da yok aslında lafı kime çaktırdınız anlayamadım ama benim araç bana şahin gibide görünmüyor çok daha iyileri var
bana göre benim parama göre en iyi araç benim ki çünki araç kendimin !![]()