Discovery2 arka kapı kilit mekanizmaları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan designerb Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 3
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,329

designerb

Ana Kamp
Yer
istanbul
SELAMLAR DİSCOVERY 2 ARACIMIN ARKA KAPI KİLİTLERİ BOZULMUŞTU OTOMATİK OLARAK AÇILMAMAKTAYDI.
BOSTANCI SANAYİ SİTESİNDE ADEDİNE 320 TL FİYAT VERDİLER.640 TL 2 KİLİDİN DEĞİŞİMİ BANA YÜKSEK GELDİ.MALUMATI OLAN VARSA PAYLAŞIM RİCA EDİYORUM TEŞEKKÜRLER....

Etiketler
Ynt: Discovery2 arka kapı kilit mekanizmaları

Dosemeleri sokup kediniz baktiniz mi? Belkide degisim gerektirmeyen, ufak tefek bir arizasasi vardir yada ufak bir DIY girisimi ile yapilabilecek.

Kapı kilitler çok zor mekanizmalar değil..
Eğer bütün parçaysa kesinlikle ve kesinlikle bilen birisi yapmalı.. Sonra iş iyice içinden çıkılmaz hallere sürüklenebiliyor. Keşke yenisini alsaydım diyebiliyorsunuz.

Otomatik kilitleme işlemini yapan ayrı bir parçaysa, tofaş kapı kilidini telle falan bağlayarak işi sonuçlandırabilirsiniz... Bazen yaratıcılığı kullanmak lazım.. :smiley:

Aracım ufak bir hasardan dolayı karsı tarafın trafik sigortasından tampon beklenmesi sürecinde sanayide yatmakta malesef.....
Ruhsat yeni geldiği için o zaman zarfında kaskosunuda yaptıramamıstım.Aman benim basıma gelen baskasınada olmasın araçları hemen kasko yaptırın:smiley:
Aracı 2 ay önce aldığım için açıkcası bir yerlerini kırmak korkusuyla kurcalamadım...Bu arada ufak tefek sorunlar hallollsun diye servise belirtmiştim, kendin yapmazsan böyle olur hesabı oldu sanırım :smiley:
Bu arada 15 gün oldu henüz tramerden yanıt gelmedi bu hep bu kadar uzun sürermi onuda merak etmekteyim acıkcası,2 günde bir sanayiye tasınmaktan akraba olduk ustalarla:smiley:ya sabır diyoruz..
Paylaşımınız için teşekkür ederim. saygılarımla..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,056
Kayıtlı Üye Sayımız
166,957
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler