2012 yılında çıkması düşünülen Almanya'da tasarlanıp üretilmiş yeni bir 4x4 araç. Motor, Şanzıman, Kokpit vs. Duster'a ait, Kupa ve şasesi ise farklı bir model. Merdiven Şaseli ve araç içi güçlendirilmiş alüminyumdan kafesle kaplı bir araç. Aracın birçok yeri ABS plastikten imal edilmiş, 990-1363kg'ya yakın bir ağırlığı var. Aracın yerden yüksekliği ise 38,9 cm. Çarpışma testlerinin iyi olduğu söyleniyor. 13.000-18.000 Euro aralığında bir fiyata satılacakmış.
Doğrusunu söylemek gerekirse, neye tepki gösterdiğinizi anlayamadım. Adamlar yapmış abi. Beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın. Kırma olur, parçalama olur, dikme olur.
Bende bıraktığı izlenim, G modelinin kötü bir kopyası. Beğenene ve alıp kullanana hayırlı olsun.
İsterseniz bir deklarasyon yayınlayalım:
"Ey filanca firma, bu aracı imal edemezsiniz. Bu bir rezalettir. Sizi şiddetle kınıyoruz" İmza: Bir avuç insan...
Doğrusunu söylemek gerekirse, neye tepki gösterdiğinizi anlayamadım. Adamlar yapmış abi. Beğenirsen alırsın beğenmezsen almazsın. Kırma olur, parçalama olur, dikme olur.
Bende bıraktığı izlenim, G modelinin kötü bir kopyası. Beğenene ve alıp kullanana hayırlı olsun.
İsterseniz bir deklarasyon yayınlayalım:
"Ey filanca firma, bu aracı imal edemezsiniz. Bu bir rezalettir. Sizi şiddetle kınıyoruz" İmza: Bir avuç insan...
Mesajınızda kırma olur, parçalama olur, dikme olur diyerek benim yorumuma da laf çarpıtmışsınız, buraya bu konu açıldıysa herkes yorumunu yapacak isteyen rezalet der isteyen süper der.Kimsenin neye tepki gösteriyorsun isteyen alır istemeyen almaz yaklaşımını göstermeye hakkı yoktur.
Hele hele bir de deklarasyon yayınlayalım diyipte alay etmeye hiç hakkı yoktur.