Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sertem41 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 229
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,978
Ynt: Dizel Defender 1988 Model Satılıktır

alican4153' Alıntı:
gittim,gördüm,bindim,gezdim hatta kullandım 10 numara araç

Teşekkürler Alican, akşamları buraya geldiğinde telefon aç da buradaysam görüşelim.

Etiketler

1 litre ile 4 km :-\ bir yanlışlık var yanlış hesaplamadıysam 80 kuruşun üstüne çıkar ozaman yakıt :-\

alican4153' Alıntı:
1 litre ile 4 km :-\ bir yanlışlık var yanlış hesaplamadıysam 80 kuruşun üstüne çıkar ozaman yakıt :-\
babam asker oldugundan bu araçları pek sevmiyor bende nedense o uzak dur dedikce hayranlığım artıyor bu araca uzak durmam için söylüyor sanıyordum ama konuştuğum her asker öyle diyor çok garip

pantera362' Alıntı:
babam asker oldugundan bu araçları pek sevmiyor bende nedense o uzak dur dedikce hayranlığım artıyor bu araca uzak durmam için söylüyor sanıyordum ama konuştuğum her asker öyle diyor çok garip

bence sürekli o araçların içinde olduğu için evde de görmek istemiyodur

inadım inat vazgeçmem defender sevgimden

pantera362' Alıntı:
serhat abicim senin araba bana en son ne olur adanadan gelicem haberin olsun bişiler yaparsan

Gel kardeşim, gelmeden önce haberim olsun, beni bulamayabilirsin, irtibat kurmamız gerekir.

Tel:0.532.334 00 42

sertem41' Alıntı:
Gel kardeşim, gelmeden önce haberim olsun, beni bulamayabilirsin, irtibat kurmamız gerekir.

Tel:0.532.334 00 42
ilgin için teşekkür ederim ancak bu aralar yerimden kıpırdamam mümkün diil fırsatım olursa alışveriş yapalım yapmayalım yüzyüze tanışmak isterim

Serhat Abi ne yaptın buldunmu Disco ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-macerayi-discovery-le-yasayin-43547826/detay/

Şuna bir baksana. Tam sana göre.

BOBO' Alıntı:
Serhat Abi ne yaptın buldunmu Disco ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-land-rover-macerayi-discovery-le-yasayin-43547826/detay/

Şuna bir baksana. Tam sana göre.
Çok güzelmiş gerçekten de , defenderı satabilsek çok güzel olacakta nedense kimse yanaşmıyor. Güya herkes defender arıyor.

Assasin' Alıntı:
Çok güzelmiş gerçekten de , defenderı satabilsek çok güzel olacakta nedense kimse yanaşmıyor. Güya herkes defender arıyor.

Deniz cim;
Bu işler kısmet iş demek istemiyorum ama hakketen oyle oluyor.

göktu' Alıntı:
belki kaderiniz birdir defenderla?

hayırlı satışlar olsun
umarım alana da satana da hayırlı olur
Belki de abi .Göreceğiz ilerleyen zamanlarda..