KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Selam Bu Arkadaş Banada Teklifte Bulunmuştu Ben % Bin İstemiştim Ondan ;D Bana Gülmüştü Sadece Ama Montlarımız Aynıymış ;D ;D Bu Motordan Bizim PaşalıArap(Okan) da Var Oda Satıp Defender Alacaktı Ne Yaptı Hİç Haberim Yok
zaten eğer takasa açık derseniz hayatta duyamayacağınız tekliflerle geliyorlar. sakın ha ;D
benim 15.000 istediğim aracıma, 1.5 yaşında, 62.000 TL lik aracı takasa girermisin diye teklif ettiler. üstelik aracın sıfırı o sıralar 65000 TL den satılıyordu (opel insignia).
zaten eğer takasa açık derseniz hayatta duyamayacağınız tekliflerle geliyorlar. sakın ha ;D
benim 15.000 istediğim aracıma, 1.5 yaşında, 62.000 TL lik aracı takasa girermisin diye teklif ettiler. üstelik aracın sıfırı o sıralar 65000 TL den satılıyordu (opel insignia).
serhat bey size dediğim gibi aracı bozun öyle satın daha çok müşteri çıkar yoksa biz millet olarak temiz araç almaya alışık değilliz malum
Aracınız gerçekten güzel motor sesi çok az çıkıyor gürültü az ben kamyon sesi gibi bişi bekliyordum defender da ama sizinkinde ses yok gibi bişi hayırlı satışlar