Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nihayet bir vebasto sahibi olabildim
vede deneme firsatida bulabildim malum su songunlerde kar tipi. yollardaydim
aldigim urun WEBASTO AIR TOP EVO 3900
sn. oguz:
tsk ederim..
isitmasi harika son ayarda kullanmak mumkun degil ses ise Eberspecer`den daha sessiz duman ise hic gormedim ne calisirken nede kapanirken
Fiyatı da sıcakmış.Fakat dijital saat vb.ekstralar da tabi ayrıca maliyet,proglama ünitesi vs. derken böyle sıcak fiyatlar çıkyor demek.Güle güle kullanın.
sn. oguz:
aslina bakarsaniz air top 2000 fiyati makuldu 1.100 vede benim arabaya yetecegini soylenmisti
ama bu evo serisi yeni bunda ayriyetten yuksek rakim ozelligi var yuksek rakimlarda sorunsuz calisiyor
2000 modeli 1.9 w
3900 ise 3.9 w
haliyle fiyattda cikiyor
ama sunu kesinlikle soyleyebilirim webasto air top 2000 modeli ile Eberspecer AT 2000 ayni degerler ve fiyata sahip olmalarina ragmen sessizlik bakimindan webasto airtop 2000 tavsiye ederim
Bence resimde görülen aracınız için bu cihaz biraz büyük.Daha ufak modelleri ve benzerleri de uygun olabilirdi .Bu serinin Airtop 2000 i bence yeterli olurdu.Aracınızda bu kaloride bir cihaz dediğim gibi biraz büyükçe olmuş. Tabi termostatik kontrol ısıyı stabil tutar .Fakat webasto dur-kalk modunda olur yüksek ayarda.Düşük ayarla da bu çözülür.Bence dediğim model daha ekonomik çalışırdı gibi geliyor.Çünkü bunun aküden çekeceği amper vs. biraz daha fazla olur gibi düşünüyorum.