Dizel Eberspacher Isıtıcı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan karavan1 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 147
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 77,403
Ynt: Dizel Eberspacher Isıtıcı

Satılıkmış...
http://www.sahibinden.com/karavan_isiticisi_mazotlu_-20WQQaXQQ20789466WQQpXQQdisplayitem

nihayet bir vebasto sahibi olabildim :smiley:
vede deneme firsatida bulabildim malum su songunlerde kar tipi. yollardaydim
aldigim urun WEBASTO AIR TOP EVO 3900

IMG_9565.jpg

IMG_9566.jpg

IMG_9573.jpg

Webastonuz hayırlı olsun.Isıtması nasıl.ses düzeyi ne alemde ve çalışırken ilk başlarda ve sönerken duman yapıyor mu.

karavan1' Alıntı:
Webastonuz hayırlı olsun.Isıtması nasıl.ses düzeyi ne alemde ve çalışırken ilk başlarda ve sönerken duman yapıyor mu.

sn. oguz:
tsk ederim..
isitmasi harika son ayarda kullanmak mumkun degil ses ise Eberspecer`den daha sessiz duman ise hic gormedim ne calisirken nede kapanirken

Eberspecer`den daha sessiz dedim cunku Eberspecerin`de calismasini gormustum

Bu model webastonun fiyatı konusunda bir sakınca yoksa açıklar mısınız.

webasto`yu http://imkar.com/ buradan alip taktirdim
fiyati 2.100 + dijital program saati 150 tl
toplam 2.250

Fiyatı da sıcakmış.Fakat dijital saat vb.ekstralar da tabi ayrıca maliyet,proglama ünitesi vs. derken böyle sıcak fiyatlar çıkyor demek.Güle güle kullanın.

sn. oguz:
aslina bakarsaniz air top 2000 fiyati makuldu 1.100 vede benim arabaya yetecegini soylenmisti
ama bu evo serisi yeni bunda ayriyetten yuksek rakim ozelligi var yuksek rakimlarda sorunsuz calisiyor
2000 modeli 1.9 w
3900 ise 3.9 w
haliyle fiyattda cikiyor
ama sunu kesinlikle soyleyebilirim webasto air top 2000 modeli ile Eberspecer AT 2000 ayni degerler ve fiyata sahip olmalarina ragmen sessizlik bakimindan webasto airtop 2000 tavsiye ederim

Bence resimde görülen aracınız için bu cihaz biraz büyük.Daha ufak modelleri ve benzerleri de uygun olabilirdi .Bu serinin Airtop 2000 i bence yeterli olurdu.Aracınızda bu kaloride bir cihaz dediğim gibi biraz büyükçe olmuş. Tabi termostatik kontrol ısıyı stabil tutar .Fakat webasto dur-kalk modunda olur yüksek ayarda.Düşük ayarla da bu çözülür.Bence dediğim model daha ekonomik çalışırdı gibi geliyor.Çünkü bunun aküden çekeceği amper vs. biraz daha fazla olur gibi düşünüyorum.

evet haklisiniz 2000 modeli uygun olabilirdi ama sicagi seviyorum :smiley:
2000 modelini maximumda calistiracagima 3900 normal ayarda calistiriyorum

sn. yusuf, metin, ykamas :
iyi dilekleriniz temennileriniz icin cok tsk ederim.
sagolun....

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR